Prah, spoznaj naš najmočnejši sesalnik.

Razvit in izdelan v Nemčiji.

Novi akumulatorski sesalnik Triflex HX2.

Inteligenten, fleksibilen in poln moči. Z najmočnejšim sesalnikom znamke Miele dosežete prah tudi v najbolj oddaljenih kotičkih. Z inovativnim dizajnom 3 v 1 in veliko sesalno močjo je sesanje zdaj otročje lahko.

Izjemna moč.

Doživite močno učinkovitost čiščenja, ki jo nudi Triflex HX2. Novi motor Digital Efficiency proizvaja 60  % več sesalne moči.1 V kombinaciji z električno krtačo in zmogljivo tehnologijo Vortex je Triflex HX2 močnejši kot naši sesalniki s priključnim kablom.2

Edinstvena fleksibilnost.

Patentirani Mielejev dizajn 3 v 13 se vedno prilagodi vašim potrebam pri čiščenju in tako omogoča, da odstranite ves prah in umazanijo. Udobno lahko izberete enega izmed treh načinov in tako z lahkoto dosežete vsa območja svojega doma.

Za vse talne obloge.

S posebej široko električno krtačo našega novega akumulatorskega sesalnika lahko veliko površino očistite v kar najkrajšem času. Inteligentna elektronika omogoča, da krtača samodejno prepozna vrsto talne obloge in ji optimalno prilagodi hitrost vrtenja in sesalno moč.

Zadihajte.

Uživajte v 99,999-odstotni učinkovitosti filtriranja. Filter HEPA Lifetime zadrži tudi najmanjše delce prahu.4 Obenem iz zraka odstrani alergene in viruse ter tako prispeva k higieni zraka v bivalnem okolju.

Dolgo trajanje akumulatorja.

Z zamenljivim litij-ionskim akumulatorjem VARTA lahko brez dodatnega polnjenja sesate do 60 minut.5 Če potrebujete več časa: Triflex HX2 Pro je opremljen z dodatnim akumulatorjem in polnilno enoto, da lahko čas delovanja sesalnika podvojite na do 120 minut.6

Kateri akumulatorski sesalnik vam najbolj ustreza?

Triflex HX2 je na voljo z različno opremo – tako zlahka najdete akumulatorski sesalnik, ki najbolj ustreza vašim potrebam pri čiščenju in dosega odlične rezultate.

Razvit in izdelan v Nemčiji.

Svoje mojstrstvo razvijamo že več kot 120 let, pri čemer si vedno prizadevamo za popolnost. Zato vam lahko ponudimo prvovrstne sesalnike, ki se odlikujejo z izjemno zmogljivostjo in kakovostjo.

Opombe

1 V primerjavi s sesalnikom Triflex HX1.

2 Učinkovitost čiščenja v primerjavi s sesalnikom Miele Complete C3 SGEF3 s turbo krtačo STB 305-3 (odstranitev prahu s preproge in trdih tal z režami, odstranitev vlaken s preproge). Skladno z IEC 62885-2.

3 Patent: DE 10 2016 105 475 B4.

4 Velja za izbrane modele po EN 1822/2011 in IEC 62885-4.

5 Velja za stopnjo moči 1 brez priključene električne krtače Multi Floor XXL.

6 Velja za stopnjo moči 1 brez priključene električne krtače Multi Floor XXL in pri uporabi dveh akumulatorjev.