To je kakovost, ki postavlja nova merila.

Da boste dlje z veseljem nosili svoja oblačila.

Nežno do perila, odgovorno do okolja.

Naši aparati združujejo majhno porabo energije in vode z optimalno uporabo pralnega sredstva. Zato je Miele sinonim za popolno in obenem okolju prijazno nego vaših oblačil.

Odkrijte pralne stroje

Odkrijte sušilne stroje

Pralni stroj Miele, obkrožen s pljuski vode

Kakovost, ki postavlja nova merila.

Miele že več kot 120 let razvija inovativne aparate s posebej dolgo življenjsko dobo. Rezultat so izdelki, ki vam olajšajo življenje, z izjemno kakovostjo in izvrstno zmogljivostjo brez kompromisov glede trajnostnosti.

Pralni stroji s sistemom TwinDos®

Avtomatsko doziranje pralnega sredstva

Pralni stroji Miele s sistemom TwinDos® natanko vedo, koliko pralnega sredstva potrebuje vaše perilo. Vi pa lahko svoje misli posvetite pomembnejšim stvarem. Sistem Miele TwinDos® dozira dvofazno pralno sredstvo po meri vsake posamezne vrste perila. Tako prihranite čas in do 30 %* pralnega sredstva. Za povsem preprosto in trajnostno pranje perila.

* V primerjavi z ročnim doziranjem

Odkrijte pralne stroje s sistemom TwinDos®

Doživite sistem TwinDos®

Ženska zapenja belo srajco

Najboljši sistem tekočega pralnega sredstva na trgu*

Ustrezno doziranje pralnega sredstva zagotavlja popolno čistočo za bleščeče belo in sijoče barvno perilo. Skupaj z Mielejevim satastim bobnom poskrbi za optimalno nego vašega perila – da ga boste dlje z veseljem uporabljali.

* Potrjena je bila izjemna učinkovitost pranja glede odstranjevanja madežev, stopnje beline, učinka proti sivenju in natančnosti doziranja. Preizkušeno in odobreno na Inštitutu Hohenstein v Nemčiji.

Odkrijte pralno sredstvo UltraPhase

UltraPhase: sistem po meri

Na novo definirajte nego perila – s sredstvi UltraPhase 1 in 2, popolno mešanico tekočih pralnih sredstev, ki je bila razvita posebej za Miele. UltraPhase 1 zagotavlja popolno čistočo za bleščeče belo in sijoče barvno perilo. S sredstvom UltraPhase 2 se v optimalnem trenutku procesa pranja doda belilo, da se brez sledov odstranijo tudi trdovratni madeži.

Odkrijte pralno sredstvo UltraPhase

Sušilni stroji s tehnologijo EcoDry

Trajnostno sušenje

Sušilni stroji Miele s tehnologijo EcoDry in toplotnim izmenjevalnikom, ki ne zahteva vzdrževanja, ohranjajo majhno porabo energije in kratke čase sušenja. Mielejevi sušilni stroji so preizkušeni na življenjsko dobo do 20 let*. Ker je dolga življenjska doba prava trajnostnost.

Miele je v fazi razvoja serije sušilnih strojev T1 modele in osrednje komponente preizkusil s 5.000 postopki sušenja (= pet postopkov sušenja na teden, 50 tednov na leto) v različnih programih. Več: miele.si/20let

Odkrijte sušilne stroje s tehnologijo EcoDry

Doživite tehnologijo EcoDry

Tkanina v satastem bobnu sušilnega stroja Miele

Prilagojena nega oblačil pri vsakem sušenju.

Zaradi sataste strukture Mielejevega satastega bobna se perilo nežneje in bolj enakomerno posuši. To zaščiti vlakna in tkanine, da boste dlje z veseljem nosili svoja oblačila.

Odkrijte izdelke

Pralni stroji

Sušilni stroji

Pralno sredstvo UltraPhase

Oprema