Pregled vseh prednosti izdelka - Predal za vakuumiranje

Pomembne značilnosti

Vakuumiranje 

Daljša obstojnost in popolna predpriprava 

Idealni pogoji: vakuumirajte živila za pripravo zalog, porcioniranje, mariniranje in ponovno zapiranje. 

Več o »Vakuumiranje «

    Priprava za sous-vide 

    Optimalna priprava

    Popolno za kuhanje sous-vide: okus in hranilne snovi vakuumiranih živil se ohranijo. 

    Prikaz vseh izdelkov s »Priprava za sous-vide « Več o »Priprava za sous-vide «
    Exclusiv bei Miele

    Upravljanje SensorTouch 

    Intuitivno in preprosto

    Elegantno in enostavno za čiščenje: plošča na dotik vam omogoča udobno upravljanje z najsodobnejšo tehnologijo. 

    Več o »Upravljanje SensorTouch «

    Push2Open

    Zadostuje dotik 

    Mimogrede odprto: zadostuje rahel pritisk na predal.

    Več o »Push2Open«

    Velika uporabna površina 

    Dovolj prostora za vse velikosti 

    Ne glede na količino: uporabna površina je primerna za vrečke do velikosti maks. 250 x 350 mm. 

    Več o »Velika uporabna površina «

    Tri stopnje vakuumiranja 

    Ustrezno za vsako uporabo 

    Individualne nastavitve: pri vakuumiranju lahko izbirate med tremi stopnjami – ustrezno posameznemu živilu.

    Več o »Tri stopnje vakuumiranja «

    Raznolikost uporabe

    Daljša obstojnost 

    Daljša obstojnost 

    Popolno shranjeno: vakuumirajte svoja živila in jim tako bistveno podaljšajte obstojnost in svežino. 

    Mariniranje 

    Izvrsten okus 

    Intenzivirajte svoje doživetje okusa z vakuumiranjem živil skupaj z marinado in zelišči.

    Razdeljevanje na porcije 

    Ravno prava količina 

    Velike ali majhne količine – porcionirajte živila za shranjevanje ali kuhanje sous-vide. 

    Vakuumiranje v posodah 

    Vedno pristen okus 

    Obstojnost v posodah: občutljiva živila, kot so sadeži ali zelišča, se ne poškodujejo. 

    Ponovno zapiranje 

    Sveže – tudi ob drugem odpiranju 

    Za daljši užitek: odprto embalažo zaprite nežno in zanesljivo.

    Zapiranje kozarcev 

    Tesno zaprto 

    Varno in sveže shranjeno: v kozarcih lahko vakuumirate pesto, otroško hrano in številna druga živila.

    Vakuumiranje tekočin 

    Varno shranjeno

    Kompaktno in varno zapakirano: v plastično vrečko lahko brez težav vakuumirate tudi tekočine.

    Udobna uporaba

    Priprava za sous-vide 

    Optimalna priprava

    Popolno za kuhanje sous-vide: okus in hranilne snovi vakuumiranih živil se ohranijo. 

    Prikaz vseh izdelkov s »Priprava za sous-vide « Več o »Priprava za sous-vide «
    Exclusiv bei Miele

    Upravljanje SensorTouch 

    Intuitivno in preprosto

    Elegantno in enostavno za čiščenje: plošča na dotik vam omogoča udobno upravljanje z najsodobnejšo tehnologijo. 

    Več o »Upravljanje SensorTouch «

    Push2Open

    Zadostuje dotik 

    Mimogrede odprto: zadostuje rahel pritisk na predal.

    Več o »Push2Open«

    Velika raznolikost uporabe 

    Raznolike možnosti 

    Z našim predalom za vakuumiranje lahko živila porcionirate, pripravljate za zalogo in še veliko drugega. 

    Več o »Velika raznolikost uporabe «

    Popoln izvlek 

    Praktično in ergonomično 

    Izpolnijo vsako željo: naši grelni predali Gourmet vam nudijo različne možnosti uporabe. 

    Več o »Popoln izvlek «

    Posode za vakuumiranje za večkratno uporabo 

    Dolga uporabna doba 

    Trajnostna alternativa: v nasprotju z vrečkami lahko posode za vakuumiranje vedno znova uporabite. 

    Več o »Posode za vakuumiranje za večkratno uporabo «

    Velika uporabna površina 

    Dovolj prostora za vse velikosti 

    Ne glede na količino: uporabna površina je primerna za vrečke do velikosti maks. 250 x 350 mm. 

    Več o »Velika uporabna površina «

    Užitek

    Vakuumiranje 

    Daljša obstojnost in popolna predpriprava 

    Idealni pogoji: vakuumirajte živila za pripravo zalog, porcioniranje, mariniranje in ponovno zapiranje. 

    Več o »Vakuumiranje «

    Tri stopnje vakuumiranja 

    Ustrezno za vsako uporabo 

    Individualne nastavitve: pri vakuumiranju lahko izbirate med tremi stopnjami – ustrezno posameznemu živilu.

    Več o »Tri stopnje vakuumiranja «

    Varnost

    Vrečke za vakuumiranje, primerne za živila 

    Posebej za živila 

    Varno zapakirano: Mielejeve vrečke so temperaturno odporne, neprepustne za zrak in nevtralnega okusa. 

    Več o »Vrečke za vakuumiranje, primerne za živila «
    Značilnosti opreme so odvisne od modela.

    Kaj je dobro vedeti o Mielejevih predalih za vakuumiranje

    Vsestranski predal za vakuumiranje 

    Ohranjanje dobrega okusa

    Novi Mielejev predal za vakuumiranje vam ponuja izjemno raznolikost uporabe: z njim ohranite kakovost živil, jim podaljšate obstojnost ali jih pripravite na kuhanje sous-vide. Postopek je preprost in čist: pakiranje v folijo, izsesavanje zraka in na koncu nepredušno zapiranje. Tako lahko na primer živila, ki vam ostanejo, enostavno vakuumirate in nato zamrznete – hranilne snovi, okus in vitamini se veliko dlje ohranijo kot pri običajnem zamrzovanju. Pri tem prihranite tudi veliko prostora v zamrzovalniku. Brez težav lahko vakuumirate tudi tekočine, na primer juhe. Živila pa na ta način tudi optimalno pripravite na metodo kuhanja sous-vide. Porcioniranje, priprava za shranjevanje ali kuhanje sous-vide – vse z enim samim aparatom. 

    Več o »Vsestranski predal za vakuumiranje «
    Sous-vide – nežno kuhanje v vakuumu

    Nežno kuhanje za vrhunski užitek

    „Sous-vide“ izvira iz francoskega izraza „v vakuumu“. S to metodo živilo pripravljamo v vrečki za vakuumiranje, pri stalno nizki temperaturi v parni pečici. Ta nežni postopek je še posebej priporočljiv za pripravo mesa, rib, zelenjave in sadja, saj se pomembne hranilne snovi in arome zaradi nizke temperature odlično ohranijo. Časi kuhanja pa so pri postopku sous-vide zaradi nizkih temperatur bistveno daljši kot pri običajnem kuhanju v pari.

    Več o »Sous-vide – nežno kuhanje v vakuumu«

    Oprema in izdelki za pranje, pomivanje in nego

    Originalna oprema Pojdi na trgovino Pregled opreme