Pregled vseh prednosti izdelka - Predal za vakuumiranje

Pomembne značilnosti

Vakuumiranje

Idealni pogoji za daljšo obstojnost

Idealni pogoji: popolna priprava za shranjevanje, razdeljevanje na porcije, mariniranje in ponovno zapiranje.

Prikaz vseh izdelkov s »Vakuumiranje« Več o »Vakuumiranje«

    Velika uporabna površina

    Fleksibilno vakuumiranje

    Primerna za majhne in velike količine: uporabna površina je primerna za vrečke do velikosti maks. 250 x 350 mm.

    Več o »Velika uporabna površina«

    Posode za vakuumiranje za večkratno uporabo

    Za okolje

    Zelo trajnostno: v nasprotju z vrečkami lahko posode za vakuumiranje vedno znova uporabite.

    Več o »Posode za vakuumiranje za večkratno uporabo«

    Vrečke za vakuumiranje, primerne za živila

    Varnost je zapisana z velikimi črkami

    Varno zapakirano: Mielejeve vrečke so temperaturno odporne, neprepustne za zrak in nevtralnega okusa.

    Več o »Vrečke za vakuumiranje, primerne za živila«

    Enostavno čiščenje

    Enostavno čiščenje notranjosti

    Enostavno čiščenje zagotovljeno

    Plemenito jeklo: gladke površine iz plemenitega jekla omogočajo izjemno preprosto čiščenje vakuumske komore.

    Več o »Enostavno čiščenje notranjosti«

    CleanSteel

    Ne samo lepi na pogled

    Enostavnejše čiščenje: ta kakovostna plemenita prevleka omogoča preprosto čiščenje vseh aparatov.

    Več o »CleanSteel«

    Raznolikost uporabe

    Shranjevanje

    Daljša obstojnost

    Jasna prednost za shranjevanje zalog: z vakuumiranjem živila ostanejo dlje časa obstojna.

    Več o »Shranjevanje«

    Razdeljevanje na porcije

    Prednost za svežino

    Vedno ustrezna porcija: kadarkoli je mogoče odmerjanje količin za kuhanje sous-vide ali shranjevanje zaloge.

    Več o »Razdeljevanje na porcije«

    Mariniranje

    Zavoljo okusa

    Več užitka: intenzivnejše doživetje okusa z vakuumiranjem mariniranih živil.

    Prikaz vseh izdelkov s »Mariniranje« Več o »Mariniranje«

    Vakuumiranje v posodi

    Odlično za občutljiva živila

    Daljša obstojnost tudi za občutljiva živila: v posodi ostanejo na primer zelenjava ali zelišča nepoškodovana.

    Več o »Vakuumiranje v posodi«

    Ponovno zapiranje

    Čips in podobni izdelki ostanejo sveži

    Daljši užitek zagotovljen: odprte vrečke lahko ponovno zaprete pri stopnji 1.

    Več o »Ponovno zapiranje«

    Zapiranje kozarcev

    Varno in sveže shranjeno

    Varno in sveže shranjeno: pesto, otroško hrano in še veliko drugega lahko vakuumirate v kozarce za vlaganje.

    Več o »Zapiranje kozarcev«

    Vakuumiranje tekočin

    Možnost shranjevanja na majhnem prostoru

    Varno zapakirano tako, da zasede malo prostora: tekočine lahko brez težav vakuumiramo v plastično vrečko.

    Več o »Vakuumiranje tekočin«

    Udobna uporaba

    Velika uporabna površina

    Fleksibilno vakuumiranje

    Primerna za majhne in velike količine: uporabna površina je primerna za vrečke do velikosti maks. 250 x 350 mm.

    Več o »Velika uporabna površina«

    Mehanizem Push2open

    Odpiranje z rahlim pritiskom

    Izjemno lahkotno odpiranje: zadostuje že rahel pritisk in predal se odpre.

    Več o »Mehanizem Push2open«

    Upravljanje na dotik

    Najsodobnejša tehnologija pod steklom

    Preprosto in udobno: upravljanje poteka prek ravne plošče na dotik, ki jo zlahka očistite.

    Več o »Upravljanje na dotik«

    Popoln izvlek

    Predali omogočajo udobno vlaganje.

    Preprosto praktično: Za udobno polnjenje in praznjenje lahko predal za vakuumiranje povsem odprete.

    Več o »Popoln izvlek«

    Učinkovitost in trajnostnost

    Posode za vakuumiranje za večkratno uporabo

    Za okolje

    Zelo trajnostno: v nasprotju z vrečkami lahko posode za vakuumiranje vedno znova uporabite.

    Več o »Posode za vakuumiranje za večkratno uporabo«

    Užitek

    Vakuumiranje

    Idealni pogoji za daljšo obstojnost

    Idealni pogoji: popolna priprava za shranjevanje, razdeljevanje na porcije, mariniranje in ponovno zapiranje.

    Prikaz vseh izdelkov s »Vakuumiranje« Več o »Vakuumiranje«

    Varnost

    Vrečke za vakuumiranje, primerne za živila

    Varnost je zapisana z velikimi črkami

    Varno zapakirano: Mielejeve vrečke so temperaturno odporne, neprepustne za zrak in nevtralnega okusa.

    Več o »Vrečke za vakuumiranje, primerne za živila«
    Značilnosti opreme so odvisne od modela.

    Kaj je dobro vedeti o Mielejevih predalih za vakuumiranje

    Vsestranski vgradni predal za vakuumiranje

    Najlepše plati užitka

    Popolni pogoji za shranjevanje živil ali pripravo za kuhanje sous-vide. Novi predal za vakuumiranje prepriča z veliko raznolikostjo uporabe. Kaj je namreč lepšega, kot brez truda pripraviti jedi, ki so popolna podoba slik v kuharski knjigi? Osnovno delovanje predala za vakuumiranje je prepričljivo enostavno: Živilom, pakiranim v folijo, se odvzame zrak (zlasti kisik), nato se embalaža neprodušno zapre. Na ta način se lahko kakovost živil dlje ohrani. V predalu za vakuumiranje pa lahko živila tudi optimalno pripravite za metodo kuhanja sous-vide. Razdelitev na porcije, shranjevanje in priprava na kuhanje sous-vide.

    Več o »Vsestranski vgradni predal za vakuumiranje«
    Sous-vide – nežno kuhanje v vakuumu

    Za poseben vrhunski užitek

    Izraz »sous-vide« izhaja iz francoščine in pomeni »kuhanje v vakuumu«. Pri tej metodi se živila kuhajo v vakuumski embalaži pri stalni nizki temperaturi v parni pečici. Ta nežni postopek toplotne obdelave je priporočljiv za pripravo mesa, rib, zelenjave ali sadja. Zaradi zmernih temperatur morajo biti časi kuhanja daljši kot pri običajnem kuhanju v pari.

    Več o »Sous-vide – nežno kuhanje v vakuumu«
    Vakuumiranje korak za korakom

    Enostavna uporaba

    S pomočjo Mielejevega predala za vakuumiranje lahko pripravite živila za najrazličnejše vrste uporabe. Vakuumiranje v 9 korakih – pokažemo vam, kako.

    Več o »Vakuumiranje korak za korakom«

    Oprema in izdelki za pranje, pomivanje in nego

    Originalna oprema Pojdi na trgovino Pregled opreme