Odkrijte Mielejeve izdelke za pranje, pomivanje in nego

Najboljši rezultati

Za naše izdelke za pranje, pomivanje in nego veljajo enako visoki standardi kot za naše aparate. Razviti in preizkušeni so v lastnih laboratorijih podjetja Miele in poskrbijo za kar najboljše rezultate, poleg tega pa izboljšajo tudi zmogljivost vaših aparatov.

Mielejeve vrečke za sesalnik in filtri

Samo originalne Mielejeve vrečke za sesalnik in filtri nudijo visoko kakovost, ki je običajna za znamko Miele. Popolno se prilegajo našim aparatom in ohranjajo njihovo izjemno zmogljivost. Tako vam omogočajo, da svobodno zadihate.

Pralna sredstva

Da boste dlje z veseljem nosili svoja oblačila. Zaščitite občutljiva vlakna oblačil in podaljšajte življenjsko dobo svojega aparata z našimi skrbno razvitimi izdelki za nego perila.

Pralna sredstva

Optimalni rezultati pranja in obenem nežno ravnanje z vašim perilom – naša ekskluzivna pralna sredstva so posebej prilagojena uporabi v pralnem stroju Miele.

Pralno sredstvo UltraPhase

S pralnim sredstvom UltraPhase je vaše pranje perila preprosto, učinkovito in okolju prijazno. Med različnimi vonji izberite tistega, ki vam najbolj ustreza, in dosezite najboljše rezultate pranja, obenem pa ohranite svoj pralni stroj čist in higieničen.

Specialna pralna sredstva

Naša specialna pralna sredstva so bila razvita za perilo, ki potrebuje posebno nego. Z njimi lahko brez pomisleka operete puhaste jakne, blazine ali športna oblačila, saj ti pri tem ne izgubijo svojih edinstvenih lastnosti.

Kapsule

Odkrijte naša pralna sredstva v posameznih odmerkih, ki temeljito operejo in negujejo vaše kakovostno perilo in dragocene kose oblačil. Naše praktične kapsule Miele so enostavne za uporabo in okrepijo zmogljivost vašega pralnega stroja Miele. Veselite se izboljšane higiene, dolgotrajnejšega vonja in daljše obstojnosti vašega perila.

Dišave za sušilni stroj

Z raznolikim izborom dišav pride vaše perilo iz sušilnega stroja vedno z vašim najljubšim vonjem.

Pomivalna sredstva

Vsa naša pomivalna sredstva so posebej prilagojena pomivalnim strojem Miele in poskrbijo za bleščeče čisto posodo.

UltraTabs All in 1

Naše tablete Miele UltraTabs All in 1 se hitro raztopijo in med vsakim postopkom pomivanja poskrbijo za temeljito in nežno čiščenje.

PowerDisk

Doživite priročnost avtomatskega doziranja in dosezite bleščeče čiste rezultate. Naša formula poskrbi za brezhibno čisto posodo in optimalno higieno pomivalnega stroja, pri čemer se vedno uporabi natančno toliko pomivalnega sredstva, kot je potrebno – nič več in nič manj.

Nasveti za pomivanje posode

Najboljša nega za dolgoletno zanesljivost

Mielejevi gospodinjski aparati se odlikujejo s prvovrstno kakovostjo, izjemno funkcionalnostjo in brezčasnim dizajnom. Z nego svojih aparatov Miele z našimi originalnimi negovalnimi sredstvi boste zagotovili, da bodo vaši aparati dolgo časa ohranili svojo zmogljivost.

Mielejevi izdelki za nego aparatov

Številni dobri razlogi govorijo v prid aparatom Miele

Dolga življenjska doba za vrsto let

Naši izdelki so zasnovani tako, da vzdržijo veliko več od tistega, kar jim lahko prinese vsakdanje življenje. To potrjujejo naše lastne testne metode. Vse, na kar lahko pomislite, smo verjetno že testirali.

* Podrobnejše informacije na miele.si/20let

Immer Besser, že od leta 1899

Miele od prvega dne sledi svojemu vodilu „Immer Besser“, vedno boljši, in je že od nekdaj sinonim za kakovost in dolgo življenjsko dobo. Za naše stranke to pomeni pomirjajočo zavest, da je bila odločitev za vrhunske izdelke Miele modra odločitev – verjetno za vse življenje.

To top of page