Ustrezen sesalnik za vsak dom

Sesalnik, na katerega se lahko zanesete

V Mielejevi ponudbi je na voljo sesalnik za vsako gospodinjstvo, ne glede na velikost in vrsto talnih oblog.
Številne značilnosti, ki omogočajo udobje, zagotavljajo čist in higieničen dom – npr. časovno krmiljeno, avtomatsko sesanje ter filtriranje bakterij in virusov proti alergijam.

Novi brezžični ročni sesalnik Duoflex

Odkrijte moč in udobje najnovejšega akumulatorskega sesalnika znamke Miele: serija Duoflex je tako močna kot običajni sesalniki Miele, obenem pa nudi razkošje brezžične svobode in udobje sistema SpeedLock.

Duoflex Total Care

Brezžični ročni sesalniki

Naš inovativni dizajn sesalnikov 3 v 1 v kombinaciji z zmogljivim akumulatorjem vam omogoča, da brez truda dosežete vsa mesta in očistite vse vrste talnih oblog. Hitro in enostavno preklopite med različnimi ergonomskimi dizajni za enostavno uporabo in še več udobja.

Triflex HX1

Triflex HX2

Triflex HX2 Pro

Sesalniki brez vrečke

Higienično praznjenje s pritiskom na gumb, združeno z običajno visoko Mielejevo kakovostjo in močjo. Z možnostmi proti alergijam, samočistilnim filtrom in izjemno sesalno močjo za odstranjevanje vseh vrst umazanije: od grobih delcev do finega prahu in vsega vmes.

Boost

Blizzard

Blizzard CX1 Excellence PowerLine

Sesalniki z vrečko

Klasičen dizajn, in to z razlogom: naše modele z vrečko je treba redkeje prazniti, poleg tega učinkovito prestrežejo prah in nudijo izjemno veliko sesalno moč. Individualna nastavitev na vašo telesno višino in tiho delovanje pa poskrbita za še bolj udobno uporabo.

C1 Classic

C2 Compact

C3 Complete

C3 Complete – Comfort

Robotski sesalniki

Napredni in temeljiti: naši robotski sesalniki posesajo namesto vas, da imate več časa za stvari, ki so vam pomembne. Način za samodejno polnjenje v kombinaciji s posebnim sistemom sesanja, ki se prilagodi vaši talni oblogi, poskrbi za povsem avtonomno delovanje.

Scout RX3

Scout RX3 Home Vision

Sesalniki Cat & Dog

Naši sesalniki Cat & Dog zagotavljajo, da se živalska dlaka ne more kopičiti, saj so opremljeni s posebnimi funkcijami, nastavki in filtri za več vrst površin – vgrajena je tudi praktična lučka za boljšo vidnost dlake in posebne krtače za enostavno čiščenje rež in blazin.

Sesalniki Cat & Dog

Že imate sesalnik Miele?

Naši originalni izdelki, oprema in nadomestni deli zagotavljajo popolne rezultate čiščenja in dolgo življenjsko dobo vašega sesalnika.

Oprema za sesalnike

Številni dobri razlogi govorijo v prid aparatom Miele

Dolga življenjska doba za vrsto let

Naši izdelki so zasnovani tako, da vzdržijo veliko več od tistega, kar jim lahko prinese vsakdanje življenje. To potrjujejo naše lastne testne metode. Vse, na kar lahko pomislite, smo verjetno že testirali.

* Podrobnejše informacije na miele.si/20let

Immer Besser, že od leta 1899

Miele od prvega dne sledi svojemu vodilu „Immer Besser“, vedno boljši, in je že od nekdaj sinonim za kakovost in dolgo življenjsko dobo. Za naše stranke to pomeni pomirjajočo zavest, da je bila odločitev za vrhunske izdelke Miele modra odločitev – verjetno za vse življenje.
 

Mielejev svetovalec za nakup

Niste prepričani, kateri sesalnik je pravi za vas? Preprosto odgovorite na nekaj vprašanj in najdite model, ki vam najbolj ustreza.

 

 

To top of page