Koliko čistoče potrebujete za dobro počutje?

Ustrezna vrečka? Povsem enostavno!
Najti ustrezno vrečko za prah za svoj sesalnik pogosto ni najbolj enostavno. Pri sesalnikih Miele pa je: ustrezno originalno vrečko za prah HyClean lahko prepoznate po barvno usklajenem principu ključa in ključavnice.
Sesalna moč na najvišji ravni
S fino strukturiranimi filtrskimi sloji ostane vrečka za prah Miele HyClean prepustna za zrak, tudi ko je vse bolj polna. Aparat vam pokaže, kdaj je vrečka za prah polna oz. kdaj je filter za izhodni zrak zasičen. Tako lahko po zamenjavi vrečke oz. filtra uživate v enako visoki sesalni moči, učinkovitosti čiščenja in higieni kot prvega dne.
HyClean 3D Efficiency
Nove vrečke za prah nudijo najvišjo učinkovitost tudi pri sesanju z nizko stopnjo moči – to omogoča površina SoftStructure z majhnim zračnim uporom. Tako lahko pri sesanju prihranite energijo – ob visoki učinkovitosti čiščenja, kakršne ste navajeni.
Higienična zamenjava vrečke brez stresanja prahu
Ko odprete ohišje sesalnika, se odprtina originalne Mielejeve vrečke za prah HyClean avtomatsko zapre, zato je vsesani prah vedno zanesljivo zaprt v njej. Poleg tega osnovni material vrečke preprečuje trganje vrečke, celo če vanjo zaide oster predmet, npr. črepinja. Tako se vsesani (fini) prah ne more vrniti iz vrečke v prostor.
Miele tesni.
Za ljudi, ki so alergični na hišni prah, priporočamo sesalnik s serijskim filtrom HEPA. Nekatere Mielejeve sesalnike s filtrom HEPA AirClean priporoča alergikom tudi organizacija TÜV Nord. S svojim posebnim tesnjenjem ohišja namreč zahtev TÜV Nord, ki se preverjajo vsako leto, ne izpolnjuje samo filter za izhodni zrak, ampak celoten aparat. Filtrirani izpihani zrak je čistejši od normalnega zraka v prostoru. Poleg tega ostanejo bakterije, alergeni in spore plesni varno zaprti v vrečki za prah.
Mojstrsko filtriranje
Pri Mieleju lahko izbirate med petimi različnimi filtri za izhodni zrak:Filter AirClean: Učinkovita filtracija za vsakdanje zahteve. Skupna sposobnost zadrževanja prahu > 99,9 %* skupaj z vrečko za prah HyClean in filtrom motorja.Filter AirClean Plus: Učinkovita filtracija za izjemno čist zrak v prostoru. Filter Active AirClean: Bistveno zmanjša neprijetne vonje* – idealen za lastnike hišnih ljubljenčkov.Filter HEPA AirClean: Zadrži celo najfinejši prah in alergene – idealno za ljudi, ki so alergični na hišni prah. Skupna sposobnost sesalnika za zadrževanje prahu > 99,999 %* in razred HEPA 13*.Filter Silence AirClean: Filter, ki zmanjša glasnost delovanja, za posebej tiho sesanje.
po DIN EN 13725skladno z EN 60312-1skladno z EN 1822/2011Oprema je odvisna od modela Značilnosti opreme so odvisne od modela.