Za vsako potrebo ustrezen aparat

Popolno integrirano 
Poskrbite za homogeno podobo svoje kuhinje: kavni avtomat Miele lahko popolno vgradite v 45 cm visoko nišo. Če ga kombinirajte z drugimi vgradnimi aparati – v navpični ali vodoravni smeri –, nastane enoten skupni koncept. Poleg tega na ta način optimalno izkoristite prostor v svoji kuhinji. Vgradni aparat je po želji na voljo tudi s fiksnim vodnim priključkom. To je posebej praktično, saj je vaš aparat Miele tako vedno pripravljen za uporabo. Ker je kavni avtomat neposredno povezan s pitno vodo, ročno polnjenje posode za vodo ni potrebno – tako prihranite čas in si pridobite dodatno udobje.
Užitek ob skodelici kave – kjer koli želite 
Praktično in fleksibilno: prostostoječe kavne avtomate Miele lahko postavite na poljubno mesto v kuhinji – ali pa v dnevni sobi ali zimskem vrtu. Povsod torej, kjer želite uživati v skodelici dišeče kave. Izbirate lahko med puristično serijo CM7 z upravljanjem CM Touch in kompaktnimi aparati CM6 in CM5 z upravljanjem DirectSensor. 
Zahtevna v videzu in delovanju 
Naša preizkušena tehnologija M Touch je merilo za najhitrejše in najpreprostejše upravljanje: to poteka hitro in intuitivno z neposrednimi dotiki ali preprostimi potegi po prikazovalniku na dotik. Številne funkcije izbirate z enim samim dotikom s konico prsta. Besedilo in simboli so vedno optimalno vidni.
Preprosta in intuitivna neposredna izbira 
Z enim samim dotikom izberite želeni napitek. TFT-prikazovalnik z visoko ločljivostjo omogoča intuitivno in udobno upravljanje. Druge možnosti izbire in nastavitve vnašate z nizom senzorskih tipk pod prikazovalnikom. TFT-prikazovalnik z visoko ločljivostjo omogoča intuitivno in udobno upravljanje.
Značilnosti opreme so odvisne od modela.