Pomivanje

Rešitve za Pomivanje

Varnost uporabe

Ustreza direktivi o strojih

Direktiva o strojih (2006/42/ES) določa obširne varnostne predpise za profesionalne aparate. Ti morajo zagotavljati, da je osebje, ki jih upravlja, pri vsakdanjem delu celovito zaščiteno. Vsi stroji Miele Professional v celoti ustrezajo zahtevam te pomembne direktive.

Vzdržljivost in dolga življenjska doba

Kakovost, na katero se lahko zanesete

Zahteven delovni vsakdan zahteva izdelke, na katere se lahko v vsakem trenutku 100 % zanesete. Da zagotovimo takšno zanesljivost, so vsi stroji Miele Professional podvrženi obširnim testom kakovosti in skrajno temeljiti končni kontroli.
Kontinuirano in strogo preizkušanje kakovosti je pomemben sestavni del visokih kakovostnih zahtev, ki si jih zastavlja Miele Professional. Da imamo čim boljši nadzor nad proizvodnjo, so poleg tega najpomembnejši sestavni deli izdelani znotraj podjetja. Rezultat je izjemno velik delež lastne proizvodnje: livarstvo, proizvodnja plastičnih delov, razvoj motorjev in izdelava elektronike – vse te proizvodne faze se opravijo v samem podjetju Miele, zato imamo nadzor nad kakovostjo na vseh področjih trdno v rokah. 

Več o "Vzdržljivost in dolga življenjska doba"

Finančne storitve

Ponudbe po meri

S profesionalnimi stroji Miele Professional imate korist že od samega začetka. Miele vam poleg zmogljivih strojev z inovativno tehniko, celovitih servisnih in svetovalnih storitev nudi tudi privlačne ponudbe financiranja. Ne glede na to, ali gre za financiranje, lizing ali najem: z našimi fleksibilnimi možnostmi financiranja, ustvarjenimi po meri, imate lahko tudi vi prav kmalu korist od pregovorne kakovosti Miele. 

Več o "Finančne storitve"

Popolne celovite rešitve

Oprema za optimalen potek dela

Več o "Popolne celovite rešitve"

Popolna trajnostnost

Izjemna učinkovitost in gospodarnost

Največja zmogljivost in obenem izjemna učinkovitost in gospodarnost – združevanje na videz nasprotujočih si zahtev je tipična značilnost sistemskih rešitev Miele Professional. Naši stroji in postopki se odlikujejo z majhno porabo vode, električne energije in kemikalij ter inovativnimi programi, ki dosežejo izvrstne rezultate priprave pri kar najbolj nežnem ravnanju z materiali. Napredne tehnologije poudarjajo visoke zahteve glede učinkovitsoti naših izdelkov, kot na primer sistemi za varovanje naravnih virov. Dodatna prednost za gospodarnost: zaradi visoke kakovosti materialov in obdelave stroji Miele Professional dosežejo izjemno dolgo življenjsko dobo.