Za katero mesto uporabe iščete pomivalni stroj?

Kakšno posodo najpogosteje pomivate?

Koliko postopkov pomivanja izvedete v najbolj obremenjenih dnevih?

Za zagotovitev najvišje ravni higiene: ali vam zadostuje temperatura zadnjega izpiranja 85 °C (čas učinkovanja: 1 minuta) ali poleg tega želite tudi program za termično dezinfekcijo?

Katera različica našega prehodnega pomivalnega stroja vam je bolj všeč?

Povzetek
Mesto uporabe pomivalnega stroja
Dom za ostarele in negovalna ustanova 
Gostinstvo/bar 
Hotelirstvo 
Penzion 
Obrat družbene prehrane 
Vrtec 
Univerza/šola 
Bolnišnica 
Pisarne/agencije 
Gospodinjstva 
Obrtno podjetje 
Obrtno podjetje 
Restavracija s hitro hrano 
Športno društvo 
Plovilo/marina 
Gasilska/reševalna služba 
Posoda
Mešana posoda 
Krožniki 
Jedilni pribor 
Kozarci 
Veliki kosi posode 
Oprema za zaščito dihal 
Postopki pomivanja na dan
ProfiLine 
Professional 
Rezervoar, polnjenje od spredaj 
Rezervoar, prehodni 
Termična dezinfekcija
s termično dezinfekcijo 
brez termične dezinfekcije 
Izbira različice
Regeneracija toplote iz odpadne vode in odpadnega zraka 
Brez regeneracije toplote 
 Posoda
Patent: EP 1 457 153 B1Patent: EP 2 233 061 B1Patent: DE 102 008 062 761 B3Patent: DE 102 007 008 950 B4Nemški patent DE102008062761B3
Evropski patent EP2201887B1
Stopnja suhosti je odvisna od materiala in geometrije pomitih predmetov.Podaljšanje trajanja programa je odvisno od različnih dejavnikov, npr. električnega priključka in materialov predmetov, ki so vloženi v stroj. 

Pomivalni stroji za domove in negovalne ustanove

Ti pomivalni stroji natančno ustrezajo zahtevam negovalnih domov, na primer s programi za zanesljive higienske rezultate.

Pomivalni stroji za bolnišnice

Ti pomivalni stroji natančno ustrezajo zahtevam v bolnišnicah, na primer s programom termične dezinfekcije za higienične rezultate pomivanja.

Pomivalni stroji za gostinske obrate

Ti pomivalni stroji natančno ustrezajo zahtevam v gostinstvu, na primer s posebej hitrimi programi za prepričljive rezultate tudi v času navala.

Pomivalni stroji za hotele

Ti pomivalni stroji natančno ustrezajo zahtevam v hotelih, na primer s posebej hitrimi programi za prepričljive rezultate tudi v času navala.

Pomivalni stroji za penzione

Ti pomivalni stroji natančno ustrezajo zahtevam v penzionih, na primer s svojim posebej enostavnim upravljanjem in kratkim trajanjem programov, da je mogoče izvesti več postopkov pomivanja na dan.

Pomivalni stroji za obrate družbene prehrane

Ti pomivalni stroji natančno ustrezajo zahtevam v obratih družbene prehrane, na primer s posebej hitrimi programi za prepričljive rezultate tudi v času navala.

Pomivalni stroji za vrtce

Ti pomivalni stroji natančno ustrezajo zahtevam v vrtcih, na primer s tem, da nudijo posebne programe, ki hitro in higienično pomijejo tudi plastično posodo.

Pomivalni stroji za šole

Ti pomivalni stroji natančno ustrezajo zahtevam v šolah, na primer s posebej hitrimi programi za prepričljive rezultate tudi v času navala.

Pomivalni stroji za pisarne/agencije

Ti pomivalni stroji natančno ustrezajo zahtevam v kuhinjah pisarn ali agencij, na primer z enostavnim in udobnim upravljanjem ter s kratkim trajanjem programov, da je mogoče izvesti več postopkov pomivanja na dan.

Pomivalni stroji za gospodinjstvo

Ti pomivalni stroji zelo dobro ustrezajo potrebam zahtevnega gospodinjstva. Združujejo profesionalno tehniko in gospodinjske programe s kratkim trajanjem programov.

Pomivalni stroji za obrtna podjetja

Ti pomivalni stroji natančno ustrezajo zahtevam v obrtnih podjetjih, na primer s svojim posebej enostavnim upravljanjem in kratkim trajanjem programov, da je mogoče izvesti več postopkov pomivanja na dan.

Pomivalni stroji za restavracije s hitro hrano

Ti pomivalni stroji natančno ustrezajo zahtevam restavracij s hitro hrano, na primer s svojim posebej enostavnim upravljanjem in s prepričljivimi rezultati tudi v času navala.

Pomivalni stroji za športna društva

Ti pomivalni stroji natančno ustrezajo zahtevam v športnih društvih, na primer s svojim posebej enostavnim upravljanjem in kratkim trajanjem programov, da je mogoče izvesti več postopkov pomivanja na dan.

Pomivalni stroji za plovila

Ti pomivalni stroji natančno ustrezajo zahtevam uporabe na plovilih. Posebno vzdržljivi stroji so na primer opremljeni s specialnimi električnimi priključki in kratkim trajanjem programov.

Pomivanje z rezervoarjem za optimalen potek dela

Izjemna prednost sistema pomivanja z rezervoarjem je stalna pripravljenost za uporabo, takoj ko stroj doseže delovno temperaturo. To omogoča stalna zaloga vode za pomivanje s temperaturo 65 °C. Posledično stroji dosegajo ekstremno kratko trajanje programov in obenem izvrstne rezultate pomivanja.

Prostostoječi pomivalni stroj

Za prostostoječo namestitev, neodvisno od obstoječega kuhinjskega niza.

Vgradni pomivalni stroj

Sprednjo stran stroja, razen upravljalne plošče, lahko opremite z elementi kuhinjskega niza – za popolno usklajenost dizajna. Potrebna širina niše je 60 cm.

Pomivalni stroj za skrito vgradnjo

Celotna sprednja stranica stroja je obložena z okrasno čelno stranico vaše kuhinje. Tako lahko stroj popolno uskladite s kuhinjskim nizom. Potrebna širina niše je 60 cm.

Podatki o zmogljivosti

Odvisno od okoliščin na licu mesta (električni priključek/temperatura dovodne vode) se lahko navedene vrednosti spremenijo.

Integrirano sušenje

Integrirano sušenje omogoča optimalne rezultate sušenja brez ročnega brisanja. Odvisno od modela je sušenje lahko podprto z avtomatskim odpiranjem vrat po koncu programa (sušenje AutoOpen): na ta način lahko vlažen zrak izpuhti iz pomivalne komore.

Prikazovalnik z jasnimi napisi

Pregleden prikazovalnik omogoča enostavno vodenje uporabnika z jasnimi napisi v jeziku države.

Opremljenost s košarami

Stroji so serijsko opremljeni s košarami za optimalne rezultate pomivanja in sušenja. Ta opremljenost s košarami se odlikuje s kar največjo fleksibilnostjo za najrazličnejše vrste posode in situacije pomivanja.

Regeneracija toplote

Manjši obratovalni stroški: regeneracija toplote omogoča posebno visoko energijsko učinkovitost.

Opremljenost s košarami povsem po vaših željah

Za izpolnitev posebnih zahtev ti stroji serijsko niso opremljeni z nobeno košaro. Košare, ki optimalno ustrezajo vašim potrebam, lahko ciljno izberete iz naše obširne ponudbe.

Programi za kozarce in jedilni pribor

Za brezhibne rezultate brez dodatnega ročnega loščenja stroji nudijo posebne programe za kozarce in jedilni pribor. Ti programi lahko za zadnje izpiranje uporabijo razsoljeno vodo.

Program Plastika

Posebni program z zmanjšanim tlakom pomivanja in optimiziranim sušenjem za občutljivo plastično in lahko posodo.

Pomivalni stroj za vgradnjo pod pult

Pomivalni stroj je lahko povsem enostavno nameščen v kuhinjski niz pod delovni pult, da ohranite popoln videz kuhinje. Poleg tega ga lahko po potrebi prilagodite višini delovnega pulta. Potrebna širina niše je 60 cm.

Vgradni in skrito vgradni pomivalni stroji

Vgradni in skrito vgradni pomivalni stroji Miele Professional so dobavljeni brez sprednje stranice, da jih lahko popolno integrirate v svoj kuhinjski niz. V ta namen morate pomivalni stroj opremiti z ustrezno pohištveno sprednjo stranico.

Popolno za gasilsko in reševalno službo

Ti pomivalni stroji natančno ustrezajo zahtevam pri pripravi opreme za zaščito dihal za gasilce in reševalce. S posebnimi nosilci so popolna rešitev za pripravo na licu mesta.

Napotek

Morda morate na različne dneve izvesti različno število postopkov pomivanja. Pazite, da pri vnosu podatkov navedete približno najvišje število. Z vnosom najvišje vrednosti bo namreč zagotovljen gladek potek dela tudi v dneh največje obremenjenosti.

Sušenje Dry+ 

V samo osmih dodatnih minutah* se posušijo celo kosi posode iz plastike*. Skoraj vso posodo lahko takoj po koncu programa pospravimo ali jo spet uporabimo.
Stopnja suhosti je odvisna od materiala in geometrije pomitih predmetov.Podaljšanje trajanja programa je odvisno od različnih dejavnikov, npr. električnega priključka in materialov predmetov, ki so vloženi v stroj. Stopnja suhosti je odvisna od materiala in geometrije pomitih predmetov.Podaljšanje trajanja programa je odvisno od različnih dejavnikov, npr. električnega priključka in materialov predmetov, ki so vloženi v stroj. 
Stopnja suhosti je odvisna od materiala in geometrije pomitih predmetov.Podaljšanje trajanja programa je odvisno od različnih dejavnikov, npr. električnega priključka in materialov predmetov, ki so vloženi v stroj. 

Brez sušenja

Posoda se po koncu programa posuši na zraku ali ročno.

Priključek za dozirni modul za pomivalno sredstvo

Za udobno, varčno uporabo tekočih pomivalnih sredstev je po naročilu mogoče priključiti dozirni modul.

Patentirana posoda za sol v vratih*

Ergonomično udobje: posodo za sol lahko udobno napolnite, ne da bi odstranili spodnjo košaro.
Patent: EP 1 457 153 B1Patent: EP 1 457 153 B1
Patent: EP 1 457 153 B1

BrilliantLight*

Sijajen pregled: za enostavno polnjenje in praznjenje štiri svetleče diode osvetlijo celotno notranjost stroja.
Patent: EP 2 233 061 B1Patent: EP 2 233 061 B1
Patent: EP 2 233 061 B1

Patentirana podpora sušenja AutoOpen*

Popolnoma suho: ob koncu programa pomivanja se vrata stroja avtomatsko odprejo.
Patent: DE 102 007 008 950 B4Patent: DE 102 007 008 950 B4
Patent: DE 102 007 008 950 B4

Košara za pribor

Zelo prilagodljivo: košaro za pribor lahko poljubno namestite na sprednjo vrsto zatičev v spodnji košari.

Patentiran 3D-predal za jedilni pribor*

Preprosto fleksibilno: edinstveni Mielejev 3D-predal za jedilni pribor se prilagodi vsaki zahtevi.
Patent: DE 102 008 062 761 B3Patent: DE 102 008 062 761 B3
Patent: DE 102 008 062 761 B3

Integrirana naprava za mehčanje vode

Za popolne rezultate pomivanja in optimalno trdoto vode za pomivanje skrbi vgrajena naprava za mehčanje vode.

Perfect GlassCare

Nežno do popolnega sijaja: s funkcijo Perfect GlassCare so vaši kozarci temeljito in nežno pomiti.

Plastični košari na dveh nivojih

Opcijsko je mogoče delovanje s plastičnimi košarami na dveh nivojih pomivanja.

Higienski program Vario TD

Higienska varnost s termično dezinfekcijo pri temperaturi zadnjega izpiranja 93 °C in do 10 min časa učinkovanja.

Priključek na delno/popolno razsoljeno vodo

Popolni rezultati pri pomivanju kozarcev in jedilnega pribora z ločenim priklopom na delno/popolno razsoljevanje.

Priključek za doziranje sredstva za izpiranje

Za udobno, varčno uporabo sredstev za izpiranje je mogoče po naročilu priključiti dozirni modul.

Optimalna namestitev

S širino samo 46 cm je PG 8164 optimalen kot pomivalni stroj za kozarce v barskem pultu.

Popolna integracija v območje barskega pulta

Popoln videz s pomivalnim strojem, vgrajenim pod pult.

Integrirana reverzna osmoza

Optimalna rešitev za bleščeče kozarce in sijoč pribor na majhnem prostoru, npr. v območju barskega pulta.

Patentiran 3D-predal za jedilni pribor+*

Plus za fleksibilnost: srednji del z zložljivimi zatiči lahko spustite, da nudi prostor za velike kose pribora.
Nemški patent DE102008062761B3
Evropski patent EP2201887B1
Nemški patent DE102008062761B3
Evropski patent EP2201887B1
Nemški patent DE102008062761B3
Evropski patent EP2201887B1

WiFi Conn@ct

Dobra povezanost prek WiFiConn@ct: priklic statusa, upravljanje ali naročilo sredstva s telefonom ali tablico.
Mobilne aplikacije so na voljo posebej – razpoložljivost je odvisna od posamezne države/regije.

SmartStart

Praktično: s to funkcijo lahko nastavite zagon stroja, ko je tarifa električne energije najugodnejša.

FlexiTimer s funkcijo EcoStart

Pametno: s funkcijo EcoStart pomivalni stroj vedno avtomatsko izbere najugodnejšo tarifo električne energije.

Posebni programi, specifični za predmete

Varno rokovanje z dragoceno opremo: programi pomivanja so popolno prilagojeni občutljivim predmetom.
Rezultat vaše izbire

Najboljše priporočilo

Dodatne značilnosti izdelka
Značilnosti izdelka na podlagi vaše izbire
Značilnosti izdelka, ki niso vključene

Druga priporočila:

Prikaži vse rezultate

Prikaži manj rezultatov

PG 8055 U [MK SPEED]Pomivalni stroj s sistemom sveže vode, za vgradnjo pod pult

s košarami, za gostinske obrate, šole in pekarne

    PG 8056 U [MK SPEEDplus]Pomivalni stroj s sistemom sveže vode, za vgradnjo pod pult

    s košarami, za hotele, gostinske obrate in catering

       PG 8057 TD U [MK HYGIENEplus]Pomivalni stroj s sistemom sveže vode, za vgradnjo pod pult

       s košarami, za domove, bolnišnice in vse, ki imajo visoke higienske zahteve

          PG 8057 TD U [MK HYGIENEplus]Pomivalni stroj s sistemom sveže vode, za vgradnjo pod pult

          s košarami, za domove, bolnišnice in vse, ki imajo visoke higienske zahteve

             PG 8056 U [MK SPEEDplus]Pomivalni stroj s sistemom sveže vode, za vgradnjo pod pult

             s košarami, za hotele, gostinske obrate in catering

                PG 8059 U [MK HYGIENE]Pomivalni stroj s sistemom sveže vode, za vgradnjo pod pult

                s košarami, za domove, vrtce in vse, ki imajo visoke higienske zahteve

                   PG 8131 iVgradni pomivalni stroj

                   za posodo v gospodinjstvu, poslovnih in čajnih kuhinjah ter pomivalnicah

                      PG 8132 SCiVgradni pomivalni stroj s 3D-predalom za pribor+

                      za posodo v gospodinjstvu, poslovnih in čajnih kuhinjah ter pomivalnicah

                         PG 8133 SCViPomivalni stroj za skrito vgradnjo s 3D-predalom za pribor+

                         za posodo v gospodinjstvu, poslovnih in čajnih kuhinjah ter pomivalnicah

                            *Neobvezujoče priporočene MPC – vse cene vključujejo DDV
                            **Vse cene vključujejo DDV, prištejejo se stroški pošiljanja
                            Oprema je odvisna od modela. – Slike so zgolj primeri in služijo pojasnilu

                            Pozor!
                            Vsi odgovori na izbrana vprašanja bodo izbrisani!

                            Kaj želite storiti?

                            Pozor!
                            Vaše poznejše spremembe na levi strani bodo izbrisane

                            Kaj želite storiti?