Oprema za pomivalne stroje

Rešitve za Oprema za pomivalne stroje

Popolne celovite rešitve za vašo pomivalnico

Oprema za optimalen potek dela v pomivalnicah

Ustrezna oprema olajša vsakdanje delo. Tako podnožja
poskrbijo za optimalno, ergonomično polnjenje in praznjenje strojev. Za popolno doziranje poskrbijo dozirni sistemi. Z optimalnim fiksiranjem v košarah in vložkih so doseženi najboljši rezultati pomivanja in varen položaj posode.
Ta in druga originalna Mielejeva oprema je razvita posebej za aparate Miele, zato zagotavlja najboljše rezultate.

Profesionalna tehnika za profesionalne zahteve

Tehnika na najvišji ravni

Z inovativno, robustno profesionalno opremo in programi, prilagojenimi posameznim vrstam posode, za zahteve, ki daleč presegajo gospodinjsko področje, so pomivalni stroji Miele Professional povsem usmerjeni v profesionalno uporabo. Raznolike možnosti priključkov in zmogljiv grelnik skrbijo za kratko trajanje programov pri optimalnih rezultatih pomivanja in kar največji varčnosti. Dozirni moduli zagotavljajo učinkovito uporabo pomivalnih sredstev in sredstev za izpiranje, sistemi za pripravo vode pa optimizirajo rezultat pomivanja.

Univerzalne možnosti uporabe

Fleksibilne možnosti postavitve in vgradnje

Popolne možnosti vgradnje pod pult v kuhinjske nize: profesionalne pomivalne stroje s sistemom sveže vode brez težav integrirate v kuhinjski niz. Širok nabor opreme omogoča prilagoditev po meri v vsaki situaciji vgradnje, pa tudi predelavo stroja za prostostoječo postavitev.

Higiena na zelo visoki ravni

Sistem pomivanja s svežo vodo

Pomivalni stroji s sistemom pomivanja s svežo vodo po vsaki fazi pomivanja zamenjajo vodo. Na koncu se izvede temeljito zadnje izpiranje s temperaturo, prilagojeno vrsti posode. Ta postopek zagotavlja popolne rezultate pomivanja in zelo visok higienski standard, ki občutno presega zahteve, postavljene za profesionalne pomivalne stroje. Pri tem se pomivalni stroji Miele Professional, ki pomivajo s svežo vodo, odlikujejo tudi s kratkim trajanjem programov in kar največjo gospodarnostjo. Pri izvedbi do 40 progamov na dan sistem pomivanja s svežo vodo deluje gospodarnejše od sistema z rezervoarjem.

Razvoj za popolne rezultate

Inovacije na najvišji ravni

Že več kot 120 let sledimo vodilu „Immer Besser“ (vedno boljši), s katerim si utiramo pot pri razvijanju edinstvenih rešitev za vas. Tako je velika moč inovacij svetovne blagovne znamke Miele skorajda pregovorna za aparate, ki navdušujejo z maksimalno gospodarnostjo in popolnimi rezultati priprave. Inženirji znamke Miele Professional vlagajo veliko časa in energije v razvoj inovativnih značilnosti aparatov, ki vam olajšajo vsakdanje delo. Poleg brezhibnih rezultatov pomivanja zagotavlja na primer sistem pomivanja s svežo vodo visok higienski standard, pri čemer pomivanje poteka na dveh nivojih hkrati.