Zobozdravstvo

Rešitve za Zobozdravstvo

Trpežnost in dolga življenjska doba

Kakovost, na katero se lahko zanesete

Zahteven delovni vsakdan zahteva izdelke, na katere se lahko v vsakem trenutku 100-odstotno zanesete. Da zagotovimo takšno zanesljivost, je vsak stroj in vsak sestavni del Miele Professional podvržen obširnim preizkusom kakovosti in skrbni končni kontroli. Šele ko prestanejo vse teste v tovarni, je odobreno pošiljanje oziroma montaža na mestu postavitve. Kontinuirano in strogo preizkušanje je pomemben sestavni del visokih kakovostnih zahtev, ki si jih zastavlja Miele Professional. Ta zahteva je postavljena že pri izdelavi posameznih sestavnih delov, rezultat pa je izjemno velik delež lastne proizvodnje: obdelava kovin, izdelava plastičnih delov, razvoj motorjev in črpalk ter proizvodnja elektronike – vse pomembne faze proizvodnje so izvedene v samem podjetju, zato ima Miele na celotnem področju polno kontrolo nad kakovostjo. 

Popolna trajnostnost

Izjemna učinkovitost in gospodarnost

Največja zmogljivost in obenem izjemna učinkovitost in gospodarnost – združevanje na videz nasprotujočih si zahtev je tipična značilnost sistemskih rešitev Miele Professional. Naši stroji in postopki se odlikujejo z majhno porabo vode, električne energije in kemikalij ter inovativnimi programi, ki dosežejo izvrstne rezultate priprave pri kar najbolj nežnem ravnanju z materiali. Napredne tehnologije poudarjajo visoke zahteve glede učinkovitsoti naših izdelkov, kot na primer sistemi za varovanje naravnih virov. Dodatna prednost za gospodarnost: zaradi visoke kakovosti materialov in obdelave stroji Miele Professional dosežejo izjemno dolgo življenjsko dobo.

Finančne storitve

Ponudbe po meri

S stroji in opremo Miele Professional imate že od samega začetka korist – tudi pri načrtovanju svoje naložbe. Servisna in svetovalna dejavnost v podjetju Miele lahko zajema tudi privlačne finančne storitve. Ne glede na to, ali gre za financiranje, lizing ali najem: z našimi fleksibilnimi možnostmi financiranja, ustvarjenimi po meri, imate lahko tudi vi prav kmalu korist od pregovorne kakovosti Miele. 

Z najboljšimi priporočili

Profesionalna priprava instrumentov

Termodezinfektorji Miele omogočajo zanesljivo in sledljivo uspešno čiščenje in dezinfekcijo zobozdravniškega instrumentarija. Njihovo delovanje je izjemno prijazno do materialov; priznani proizvajalci jih priporočajo za pripravo nasadnih instrumentov s postopkom Miele VARIO TD.