Obrtna podjetja (npr. pekarne, mesnice, frizerski saloni)

Sijoči rezultati – hitro in zanesljivo

Kratko trajanje programov omogoča hitro ponovno uporabo perila in posode.
V le 60 minutah mali velikani Miele Professional operejo 8 kg perila. Zato so zelo uporabni povsod, kjer je treba na majhnem prostoru temeljito in hitro pripraviti velike količine perila. Tudi pomivalni stroji Miele Professional s sistemom pomivanja s svežo vodo so – odvisno od izbranega programa – že po 5 minutah ponovno na voljo za uporabo. Tako zagotavljamo kar največjo prilagodljivost in učinkovitost – tudi v času navala.
Mali velikani – rešitev za obrtne delavnice
Miele Professional z malimi velikani nudi idealno rešitev za pranje močno umazanega perila s področja delavnic. Tu so stroji za nego perila močno obremenjeni. Zaradi trpežne konstrukcije in dolge življenjske dobe so ti stroji Miele Professional posebej primerni za velike količine umazanega perila. S tehniko postopkov, prilagojeno zahtevam, s podaljšanim časom predpranja in pranja, dodatnimi postopki izpiranja ali posebnimi programi, kot so programi za maščobno umazanijo ali moko, se mali velikani že dolga leta uporabljajo v obrtnih delavnicah vseh vrst.
Pomivalni stroj z rezervoarjem za velike predmete
Pomivalni stroj z rezervoarjem PG 8169 znamke Miele Professional je zaradi velike globine pomivalne komore, ki znaša 65 cm, idealen za velike predmete do velikosti 40 x 60 cm. Tako lahko v pekarnah ali mesnicah osebje v stroj vloži poleg posode tudi pladnje, posode Gastronorm, transportne košare ali škatle in jih optimalno pomije na ustreznem nosilcu za košare oz. v košari za pladnje. Stroj je lahko postavljen kot prostostoječi aparat ali pa vgrajen pod delovni pult.
Za odlične rezultate skrbita dve pršilni ročici za pomivanje in izpiranje. Štirikratni filtrski sistem nenehno čisti lug, da se ostanki ne morejo odlagati v higienski pomivalni komori z zaobljenimi koti.
Oprema je odvisna od modela. – Slike so zgolj primeri in služijo pojasnilu