TriflexTriflexTriflexTriflex

TAKO FLEKSIBILEN. TAKO MOČAN. TAKO HITER.

Doživite izjemno inovacijo treh brezžičnih sesalnikov v enem. Mielejev edinstveni dizajn 3 v 1 združuje veliko sesalno moč in hitrejše čiščenje.

Ogled filma

TAKO MOČAN.

Tehnologija Vortex sesalnika Triflex HX1 je v povezavi z močno električno krtačo tako učinkovita kot Mielejeva serija najmočnejših talnih sesalnikov1. Filter HEPA2 poleg tega poskrbi, da se zadržijo tudi najdrobnejši delci prahu.

Odkrijte

TAKO HITER.

Posebej široka električna krtača očisti večjo površino v krajšem času – in pri tem ohranja enako učinkovitost. Avtomatsko se prilagodi vsaki talni oblogi in hitro globinsko očisti vse površine.

Odkrijte

28 cm

Posebej široka

BREZ KABLA. BREZ KOMPROMISOV.

Naši zamenljivi litij-ionski akumulatorji VARTA omogočajo do 60 minut3 sesanja. Za čas sesanja do 120 minut4 je Triflex HX1 Pro že opremljen s praktičnim dodatnim akumulatorjem in je tako brez težav kos tudi velikim površinam. Za istočasno polnjenje drugega akumulatorja poskrbi ločena polnilna enota.

Powered by

VARTA

Izbira je vaša.

Modeli za vaš življenjski slog.

Izbira je vaša.

Modeli za vaš življenjski slog.

Triflex HX1 Pro

Električna krtača Multi Floor XXL z lučko BrilliantLight
Filter HEPA2 Lifetime
Dva zamenljiva Li-ionska akumulatorja VARTA za do 2 x 60 minut delovanja4
Dodatna polnilna postaja za akumulator

Triflex HX1 Cat&Dog

Električna krtača Multi Floor XXL z lučko BrilliantLight
Filter HEPA2 Lifetime
Zamenljiv litij-ionski akumulator VARTA za do 60 minut sesanja3
Ročna krtača Electro CompactZa učinkovito odstranjevanje živalske dlake z oblazinjenega pohištva ali avtomobilskih sedežev

Triflex HX1

Električna krtača Multi Floor XXL
Filter Hygiene Lifetime
Zamenljiv litij-ionski akumulator VARTA za do 60 minut sesanja3
AUDE LEMORDANT, TRIKRATNA SVETOVNA PRVAKINJA V AKROBATSKEM LETENJU

AUDE LEMORDANT, TRIKRATNA SVETOVNA PRVAKINJA V AKROBATSKEM LETENJU

"Že od nekdaj sem imela svojo predstavo o tem, kaj je svoboda."

AUDE LEMORDANT, TRIKRATNA SVETOVNA PRVAKINJA V AKROBATSKEM LETENJU

Aude je bila že pri 21 letih pilotka potniškega letala, ko je začela uresničevati svoje sanje na področju akrobatskega letenja. Na svetovnem prvenstvu FAI je leta 2013 osvojila naslov prvakinje v posamični, freestyle in ekipni kategoriji. Vselej na lovu za novimi rekordi je leta 2019 že tretjič osvojila naslov svetovne prvakinje v posamični kategoriji. Njeno stremenje po življenju zunaj običajnega ji omogoča, da doživlja vedno nove dimenzije svobode. „Obožujem preizkušanje novih manevrov in trenutke, ko gledam zemljo iz neobičajnih perspektiv.“

Po navdihu Audine svobode nad oblaki je Miele razvil izdelek, ki na novo definira kombinacijo fleksibilnosti, moči in hitrosti v enem sesalniku. Doživite tri brezžične sesalnike v eni izjemni inovaciji, ki je tako zmogljiva kot Mielejevi najmočnejši talni sesalniki1.

Ogled videoposnetka
Continue
1Učinkovitost čiščenja v primerjavi s talnim sesalnikom Miele Complete C3 (SGEF3) s turbo krtačo STB 305-3 (pobiranje prahu na preprogi in trdih tleh z režo, pobiranje vlaken na preprogi). V skladu z IEC62885-2.
2Triflex HX1 Pro in Cat&Dog v skladu z EN 1822/2011
3Velja za stopnjo moči 1 brez priključene električne krtače Multi Floor XXL.
4Velja za Triflex HX1 Pro pri stopnji moči 1 brez priključene električne krtače Multi Floor XXL in pri uporabi dveh akumulatorjev.