Vzdrževanje in storitve

Vzdrževanje

Najboljša varnost obratovanja

Mielejeva servisna služba nudi redne kontrole in vzdrževanje strojev, da zagotovi najboljšo varnost obratovanja. Na ta način lahko vnaprej prepozna morebitne izpade delovanja in jih prepreči. Poleg tega skrbi za stalno optimizacijo obratovalnih parametrov strojev.

Dolga življenjska doba

V skladu z našo filozofijo "Immer besser" – vedno boljši zagotavljamo najvišje standarde kakovosti in proizvodnje, ki veljajo za blagovno znamko "Made in Germany" (izdelano v Nemčiji). Z znamko Miele Professional se na področju zanesljivosti izdelkov ne more kosati noben drug proizvajalec. Z rednimi kontrolami, ki jih izvajajo usposobljeni serviserji, se ohranja vrednost vaše naložbe.

Individualna dobava

Miele vam že pri dobavi aparata nudi podporo s svojimi obsežnimi servisnimi storitvami, ki jih od vsega začetka skrbno izvajamo ob upoštevanju okoliščin na licu mesta ter zadevnih zakonskih predpisov. Samo optimalna nastavitev stroja glede na posameznikove potrebe in okoliščine na licu mesta zagotavlja popolne rezultate.

Storitve

Preizkusi varnosti

Preizkus električne varnosti je pomemben sestavni del vsakega popravila, vzdrževanja ali preverjanja, da se zagotovi varnost aparatov. Mielejevi serviserji so opremljeni z ustrezno umerjenimi merilniki, da lahko izvedejo pomembne meritve.

 

Več