Restavracije

Rešitve za Restavracije

Popolni stroji za vaš delovni vsakdan

Bleščeča mojstrovina

Brezhibna čistoča mora biti v gostinstvu samoumevna. Pomivalni in pralni stroji Miele Professional zagotavljajo najboljše rezultate z majhnimi stroški. Hitro in higienično.
Mielejevi pomivalni stroji s sistemom pomivanja z rezervoarjem delujejo posebej hitro in gospodarno ter so ves čas pripravljeni za uporabo. Kratko trajanje programov in preprosto upravljanje omogočata visoko stopnjo prehodnosti posode. Ti stroji so popolna rešitev za hotele in gostinske obrate, kjer je treba posebej hitro dosegati temeljito čistočo.
Čisti prti in serviete so pomemben znak negovanega gostinskega okolja. Optimalno pranje in popoln končni videz perila sta odločilna pogoja za negovano gostoljubje v gostinskih obratih. Ustrezne zmogljivosti strojev za vsako potrebo pri tem zagotavljajo kar največjo gospodarnost.

Več o "Popolni stroji za vaš delovni vsakdan"

Reference

Udobje v zelenem vrtu

Domačija Rackmers Hof vabi v vseh letnih časih na sproščen in udoben oddih. Gostje lahko na lastni terasi ob kozarcu vina uživajo v soncu, čudovitem sadovnjaku in miru vasice na otoku. Razkošno obnovljeno zgodovinsko posestvo, dopolnjeno z novimi zgradbami, ponuja najboljše pogoje za edinstvene počitnice v osrčju otoka Föhr.

Več o "Udobje v zelenem vrtu"

Kulisa, ki jemlje dih

Počitniški svet po meri: v kompleksu Ebner's Waldhof lahko v povezavi z bogato ponudbo doživite prijeten občutek osebne skrbi za vas. Na voljo so skorajda brezmejne možnosti za preživljanje prostega časa na lastnem vadbišču za golf s šolo golfa, na plaži, travniku in terasi, lahko pa se odločite za privlačne toplice z wellnessom, lepotnimi in zdravstvenimi terapijami.

Več o "Kulisa, ki jemlje dih"

Legenda o Brandenburških vratih

Hotel Adlon ponuja prvovrstno kakovost v opremi in storitvah. Popolna zasnova in dekoracija prostorov in zunanjosti je pri tem prav tako samoumevna kot profesionalna 24-urna sobna strežba in po želji zasebni butler. Kulinarični svet v hotelu nudi dovršeno kuharsko umetnost, od izbranega zajtrka, lastnih prefinjenih slaščičarskih dobrot do gurmanskih mojstrovin v restavraciji Lorenz Adlon.

Več o "Legenda o Brandenburških vratih"