Nega perila

Rešitve za Nega perila

Profesionalna tehnika za profesionalne zahteve

Tehnika na najvišji ravni

Z inovativno, robustno profesionalno opremo in uporabniku prilagojenimi programi za zahteve, ki daleč presegajo gospodinjsko področje, so profesionalni stroji za pralnice povsem usmerjeni v profesionalno uporabo. Visokokakovostni materiali, ojačani blažilniki in robustno uležajenje bobnov skrbijo za izjemno vzdržljivost in dolgo življenjsko dobo ter miren tek strojev. Zelo kratko trajanje programov zagotavlja, da je perilo hitro spet na voljo. Pralni in sušilni stroji Miele Professional so zato odlična izbira, če je potrebno pogosto pranje velike količine perila in če je treba doseči popolno čistočo tudi pri trdovratni umazaniji.

Rešitve, uporabne v praksi

Za vsako zahtevo ustrezna izbira

Najrazličnejše potrebe pri negi perila zahtevajo posebne rešitve, da lahko dosežemo vedno popolne rezultate. Sodobni koncepti upravljanja, individualni programi ter inovativna tehnika strojev prihranijo čas in preprečujejo napake. Miele Professional nudi prilagojene rešitve za hotele in gostinstvo, negovalne ustanove in bolnišnice, čistilce zgradb, javne pralnice, samske in študentske domove ter številna druga področja. Vsi pralni, sušilni in likalni stroji so lahko po zmogljivosti in kapaciteti popolnoma medsebojno usklajeni – za vedno izjemne rezultate.

Samo pri Miele

Razvoj za popolne rezultate

Inovacije na najvišji ravni

Miele Professional si je zadal cilj, da vam olajša vsakdanje delo pri negi perila. V ta namen smo razvili inovativne in uporabne rešitve, kot je patentirani satasti boben ali sistem sušenja PerfectDry. Naša moč inovacij se odraža v motu, ki je že več kot 120 let sinonim za obljubo kakovosti znamke Miele: „Immer Besser” (vedno boljši).

Samo pri Miele

Optimalno negovano

Nežna skrb za perilo na najvišji ravni

Od visoko funkcionalnega do najfinejšega kosa: perilo ima vedno veliko materialno, čustveno ali predstavitveno vrednost. To je tudi razlog, da ima nežna skrb za perilo pri znamki Miele Professional izjemno pomembno vlogo. Mnoge izmed naših inovacij so zasnovane z namenom, da vam omogočijo kar najboljše ohranjanje vrednosti vašega perila. Najbolj znan primer je verjetno Mielejev satasti boben. S pomočjo tega patentiranega dosežka naši pralni in sušilni stroji ravnajo z vašim perilom resnično izjemno nežno.

Popolna trajnostnost

Učinkovitost in gospodarnost

Miele Professional vam zagotavlja individualno prilagojene sistemske rešitve, ki se ob največji zmogljivosti odlikujejo z izjemno učinkovitostjo. Inovativni programi omogočajo nizko porabo vode in električne energije ter varčno doziranje pralnih sredstev. Napredne tehnologije poudarjajo visoke cilje pri učinkovitosti naših izdelkov, npr. pri sušilnih strojih s toplotno črpalko z do 60 % manjšo porabo energije ali z možnostjo za priklop stroja na vročo vodo.