Medicina

Rešitve za Medicina

Rešitve, uporabne v praksi

Pomivalni, dezinfekcijski, sterilizacijski stroji 

Miele Professional že več kot pet desetletij postavlja inovativne mejnike za učinkovito in varno strojno pripravo instrumentov v klinikah in ambulantah. Pomivalni, dezinfekcijski in sterilizacijski stroji Miele Professional omogočajo zanesljivo in sledljivo uspešno čiščenje, dezinfekcijo in sterilizacijo zdravniškega instrumentarija. Pri tem delujejo izjemno prijazno do materialov in brez šibkih točk izpolnjujejo najvišje zahteve glede krogotoka instrumentov – in to na vseh medicinskih področjih, saj nudijo programske pakete, specifične za ciljne skupine.

Ustrezna oprema za vaš namen uporabe

Popolno prilagojeni sestavni deli

Miele Professional za varno in nežno pripravo medicinskih pripomočkov nudi raznolik program komponent z zgornjimi in spodnjimi košarami, vozički za namestitev in vložki za najrazličnejše instrumente. Ker je popolno usklajen s stroji Miele Professional, lahko ponudi individualne rešitve za vse potrebe – od priprave anestezijskega instrumentarija in instrumentov za minimalno invazivno kirurgijo do ustreznih komponent za oflatmologijo in ginekologijo. Na področju strojev za pomivanje nočnih posod so na voljo tudi procesne kemikalije, ki so optimalno prilagojene našim strojem.

Dosledno sledljivi poteki postopkov

Inteligentna programska oprema za dokumentacijo

Miele Professional ponuja fleksibilne rešitve za dokumentacijo priprave instrumentov. Dokumentacija in izdelava protokolov priprave, ki vključujejo vse pomembne parametre, predstavlja bistveno kvalitativno prednost – in nenazadnje odpira različne možnosti optimizacije procesa in stroškov. Za dosledno procesno dokumentacijo priprave instrumentov Miele Professional nudi na primer posebno rešitev Plug & Play, ki prihrani čas, z aplikacijo DataDiary. Ta avtomatsko sprejema procesne podatke in omogoča izdelavo protokola prek aplikacije na tabličnem računalniku. Miele Professional poleg tega ponuja še druge rešitve brez uporabe aplikacije.