Medicina

Rešitve za Medicina

Trpežnost in dolga življenjska doba

Kakovost, na katero se lahko zanesete

Zahteven delovni vsakdan zahteva izdelke, na katere se lahko v vsakem trenutku 100-odstotno zanesete. Da zagotovimo takšno zanesljivost, je vsak stroj in vsak sestavni del Miele Professional podvržen obširnim preizkusom kakovosti in skrbni končni kontroli. Šele ko prestanejo vse teste v tovarni, je odobreno pošiljanje oziroma montaža na mestu postavitve. Kontinuirano in strogo preizkušanje je pomemben sestavni del visokih kakovostnih zahtev, ki si jih zastavlja Miele Professional. Ta zahteva je postavljena že pri izdelavi posameznih sestavnih delov, rezultat pa je izjemno velik delež lastne proizvodnje: obdelava kovin, izdelava plastičnih delov, razvoj motorjev in črpalk ter proizvodnja elektronike – vse pomembne faze proizvodnje so izvedene v samem podjetju, zato ima Miele na celotnem področju polno kontrolo nad kakovostjo. 

Popolna trajnostnost

Izjemna učinkovitost in gospodarnost

Največja zmogljivost in obenem izjemna učinkovitost in gospodarnost – združevanje na videz nasprotujočih si zahtev je tipična značilnost sistemskih rešitev Miele Professional. Naši stroji in postopki se odlikujejo z majhno porabo vode, električne energije in kemikalij ter inovativnimi programi, ki dosežejo izvrstne rezultate priprave pri kar najbolj nežnem ravnanju z materiali. Napredne tehnologije poudarjajo visoke zahteve glede učinkovitsoti naših izdelkov, kot na primer sistemi za varovanje naravnih virov. Dodatna prednost za gospodarnost: zaradi visoke kakovosti materialov in obdelave stroji Miele Professional dosežejo izjemno dolgo življenjsko dobo.

Finančne storitve

Ponudbe po meri

S stroji in opremo Miele Professional imate že od samega začetka korist – tudi pri načrtovanju svoje naložbe. Servisna in svetovalna dejavnost v podjetju Miele lahko zajema tudi privlačne finančne storitve. Ne glede na to, ali gre za financiranje, lizing ali najem: z našimi fleksibilnimi možnostmi financiranja, ustvarjenimi po meri, imate lahko tudi vi prav kmalu korist od pregovorne kakovosti Miele. 

V dobrih rokah

Načrtovanje in namestitev – Miele od samega začetka

Miele vam pomaga s podrobnim svetovanjem že pred postavitvijo novih strojev. To zajema določitev trenutne in prihodnje potrebne kapacitete, pa tudi temeljito analizo gospodarnosti. Prav pri obsežnih projektih vam lahko Miele kot močan partner z dolgoletnimi izkušnjami prinese veliko koristi. Naši strokovnjaki nudijo podporo vašim načrtovalcem in arhitektom, izdelajo skice montaže, po želji koordinirajo različne dobavitelje in prevzamejo usklajevanje z drugimi ponudniki storitev, na primer pri namestitvi IT-infrastrukture ali funkcijskega pohištva. 

Popolna prilagojenost

Isti proizvajalec za vse – System4Med 

Miele Professional s sistemom System4Med nudi inovativen celovit sistem za varno in učinkovito pripravo medicinskih instrumentov v ambulantah. System4Med, ki je bil razvit na podlagi dolgoletnih izkušenj in sodelovanja s strokovnjaki v praksi, nudi sistemsko rešitev, ki se deli na štiri stopnje: pomivanje/dezinfekcijo/sterilizacijo, komponente in procesne kemikalije po meri, dokumentacijo in najvišjo kakovost servisa. Na vsaki izmed teh stopenj Miele Professional nudi zmogljive stroje, rešitve za dokumentacijo in druge komponente ter vsestranske storitve. Ker so vse komponente tega sistema delo istega proizvajalca, so popolno prilagojene med seboj. Rezultat je nemotena in izjemno gospodarna priprava instrumentov, ki je posebej prijazna do materialov. Optimizirani pa so tudi administrativni napori, saj je Miele kot kompetenten partner na voljo pri vseh zadevah – od tehnike strojev do financiranja.

Rešitve, uporabne v praksi

Pomivalni, dezinfekcijski, sterilizacijski stroji 

Miele Professional že več kot pet desetletij postavlja inovativne mejnike za učinkovito in varno strojno pripravo instrumentov v klinikah in ambulantah. Pomivalni, dezinfekcijski in sterilizacijski stroji Miele Professional omogočajo zanesljivo in sledljivo uspešno čiščenje, dezinfekcijo in sterilizacijo zdravniškega instrumentarija. Pri tem delujejo izjemno prijazno do materialov in brez šibkih točk izpolnjujejo najvišje zahteve glede krogotoka instrumentov – in to na vseh medicinskih področjih, saj nudijo programske pakete, specifične za ciljne skupine.

Ustrezna oprema za vaš namen uporabe

Popolno prilagojeni sestavni deli

Miele Professional za varno in nežno pripravo medicinskih pripomočkov nudi raznolik program komponent z zgornjimi in spodnjimi košarami, vozički za namestitev in vložki za najrazličnejše instrumente. Ker je popolno usklajen s stroji Miele Professional, lahko ponudi individualne rešitve za vse potrebe – od priprave anestezijskega instrumentarija in instrumentov za minimalno invazivno kirurgijo do ustreznih komponent za oflatmologijo in ginekologijo. Na področju strojev za pomivanje nočnih posod so na voljo tudi procesne kemikalije, ki so optimalno prilagojene našim strojem.

Dosledno sledljivi poteki postopkov

Inteligentna programska oprema za dokumentacijo

Miele Professional ponuja fleksibilne rešitve za dokumentacijo priprave instrumentov. Dokumentacija in izdelava protokolov priprave, ki vključujejo vse pomembne parametre, predstavlja bistveno kvalitativno prednost – in nenazadnje odpira različne možnosti optimizacije procesa in stroškov. Za dosledno procesno dokumentacijo priprave instrumentov Miele Professional nudi na primer posebno rešitev Plug & Play, ki prihrani čas, z aplikacijo DataDiary. Ta avtomatsko sprejema procesne podatke in omogoča izdelavo protokola prek aplikacije na tabličnem računalniku. Miele Professional poleg tega ponuja še druge rešitve brez uporabe aplikacije.