Laboratoriji

Rešitve za Laboratoriji

Trpežnost in dolga življenjska doba

Kakovost, na katero se lahko zanesete

Zahteven delovni vsakdan zahteva izdelke, na katere se lahko v vsakem trenutku 100-odstotno zanesete. Da zagotovimo takšno zanesljivost, je vsak stroj in vsak sestavni del Miele Professional podvržen obširnim preizkusom kakovosti in skrbni končni kontroli. Šele ko prestanejo vse teste v tovarni, je odobreno pošiljanje oziroma montaža na mestu postavitve. Kontinuirano in strogo preizkušanje je pomemben sestavni del visokih kakovostnih zahtev, ki si jih zastavlja Miele Professional. Ta zahteva je postavljena že pri izdelavi posameznih sestavnih delov, rezultat pa je izjemno velik delež lastne proizvodnje: obdelava kovin, izdelava plastičnih delov, razvoj motorjev in črpalk ter proizvodnja elektronike – vse pomembne faze proizvodnje so izvedene v samem podjetju, zato ima Miele na celotnem področju polno kontrolo nad kakovostjo. 

Popolna trajnostnost

Izjemna učinkovitost in gospodarnost

Največja zmogljivost in obenem izjemna učinkovitost in gospodarnost – združevanje na videz nasprotujočih si zahtev je tipična značilnost sistemskih rešitev Miele Professional. Naši stroji in postopki se odlikujejo z majhno porabo vode, električne energije in kemikalij ter inovativnimi programi, ki dosežejo izvrstne rezultate priprave pri kar najbolj nežnem ravnanju z materiali. Napredne tehnologije poudarjajo visoke zahteve glede učinkovitsoti naših izdelkov, kot na primer sistemi za varovanje naravnih virov. Dodatna prednost za gospodarnost: zaradi visoke kakovosti materialov in obdelave stroji Miele Professional dosežejo izjemno dolgo življenjsko dobo.

Finančne storitve

Ponudbe po meri

S stroji in opremo Miele Professional imate že od samega začetka korist – tudi pri načrtovanju svoje naložbe. Servisna in svetovalna dejavnost v podjetju Miele lahko zajema tudi privlačne finančne storitve. Ne glede na to, ali gre za financiranje, lizing ali najem: z našimi fleksibilnimi možnostmi financiranja, ustvarjenimi po meri, imate lahko tudi vi prav kmalu korist od pregovorne kakovosti Miele. 

V dobrih rokah

Načrtovanje in namestitev – Miele od samega začetka

Miele vam pomaga s podrobnim svetovanjem že pred postavitvijo novih strojev. To zajema določitev trenutne in prihodnje potrebne kapacitete, pa tudi temeljito analizo gospodarnosti. Prav pri obsežnih projektih vam lahko Miele kot močan partner z dolgoletnimi izkušnjami prinese veliko koristi. Naši strokovnjaki nudijo podporo vašim načrtovalcem in arhitektom, izdelajo skice montaže, po želji koordinirajo različne dobavitelje in prevzamejo usklajevanje z drugimi ponudniki storitev, na primer pri namestitvi IT-infrastrukture ali funkcijskega pohištva. 

Sistemske rešitve za popolne rezultate

Analizno čista laboratorijska steklovina

S pomivalno-dezinfekcijskimi stroji, posebnimi postopki priprave in optimalno prilagojeno opremo Miele ponuja vsestranske sistemske rešitve za analizno čisto pripravo različne laboratorijske steklovine. Sistemske rešitve omogočajo ponovljive rezultate tudi pri zahtevnih uporabah s področij organske, anorganske in fizikalne kemije, biologije, mikrobiologije, bolnišničnih laboratorijev, farmacije, živilske in kozmetične industrije.

Z najboljšimi priporočili

Duran Group

Miele Professional priporoča laboratorijsko steklovino Duran in družba Duran Group priporoča pomivalno-dezinfekcijske stroje Miele Professional: kemijske lastnosti so odločilne za ohranjanje vrednosti kakovostne laboratorijske steklovine, saj dobra obstojnost poleg nežne metode čiščenja bistveno zmanjša korozijo stekla. Ker ima izjemne kemijske lastnosti, je laboratorijska steklovina DURAN® posebej primerna za večkratno pomivanje in zagotavlja dolgo življenjsko dobo opreme laboratorija.