Kozmetični saloni, wellness in fitnes

Rešitve za Kozmetični saloni, wellness in fitnes

Negovano perilo kot dejavnik dobrega počutja

Razvajajte svoje goste z mehkimi brisačami

Naj bo kopalni plašč ali brisača za savno – frotirasto perilo mora biti mehko in prijetno dišeče. Perilo ima vselej visoko materialno, čustveno ali predstavitveno vrednost. To je tudi razlog, da ima nežna skrb za perilo pri znamki Miele Professional izjemno pomembno vlogo. Mnoge izmed naših inovacij so zasnovane z namenom, da vam omogočijo kar najboljše ohranjanje vrednosti vašega perila. Najbolj znan primer je verjetno Mielejev satasti boben. S pomočjo tega patentiranega dosežka naši pralni in sušilni stroji ravnajo z vašim perilom resnično izjemno nežno.

Več o "Negovano perilo kot dejavnik dobrega počutja"

Reference

Legenda o Brandenburških vratih

Hotel Adlon ponuja prvovrstno kakovost v opremi in storitvah. Popolna zasnova in dekoracija prostorov in zunanjosti je pri tem prav tako samoumevna kot profesionalna 24-urna sobna strežba in po želji zasebni butler. Kulinarični svet v hotelu nudi dovršeno kuharsko umetnost, od izbranega zajtrka, lastnih prefinjenih slaščičarskih dobrot do gurmanskih mojstrovin v restavraciji Lorenz Adlon.

Več o "Legenda o Brandenburških vratih"

Užitki na južnem soncu

Najpristnejši wellness in skrivnostna atmosfera: še ne tako davno so bili mnogi prebivalci Saint-Tropeza trdno prepričani, da tukaj obstajajo duhovi. Potem ko je umrl zadnji lastnik in ko je mali vlak, s katerim so se hišni gostje lahko vozili skozi bližnji pinijev gozd, opravil svojo zadnjo vožnjo, se je nekoč razkošno življenje v malem gradu umaknilo samoti na griču nad vasjo.

Več o "Užitki na južnem soncu"

Kulisa, ki jemlje dih

Počitniški svet po meri: v kompleksu Ebner's Waldhof lahko v povezavi z bogato ponudbo doživite prijeten občutek osebne skrbi za vas. Na voljo so skorajda brezmejne možnosti za preživljanje prostega časa na lastnem vadbišču za golf s šolo golfa, na plaži, travniku in terasi, lahko pa se odločite za privlačne toplice z wellnessom, lepotnimi in zdravstvenimi terapijami.

Več o "Kulisa, ki jemlje dih"