Hoteli, penzioni, gostišča

Rešitve za Hoteli, penzioni, gostišča

Popolna podoba

Vselej negovano perilo in bleščeča posoda

Pranje, sušenje, likanje – optimalno pranje in popoln končni videz perila sta prav tako odločilna pogoja za negovano gostoljubje v hotelih in penzionih kot bleščeče čista posoda in sijoči kozarci. Profesionalna storitev za zadovoljne goste: v hotelu se začne program dobrega počutja z brezhibno posteljnino in s prijetno mehkimi brisačami v kopalnicah in wellnes območjih. To pa za pranje in nego perila postavlja visoke zahteve, ki jih lahko optimalno izpolnjuje lastna pralnica. Za sijajne trenutke med elegantno večerjo s tremi hodi ali pri uživanju ob kozarcu žlahtnega vina v baru poskrbijo pomivalni stroji Miele. Ustrezne zmogljivosti strojev za vsako potrebo, dopolnjene z optimalno prilagojenimi pralnimi in pomivalnimi sredstvi, pri tem zagotavljajo kar največjo gospodarnost. Profesionalni Mielejevi pomivalni stroji in stroji za pralnice, ki so posebej prilagojeni dejanskim potrebam majhnih ali velikih obratov, so tako gospodarna rešitev za hotelirje, ki so usmerjeni v dolgoročne rezultate.

Več o "Popolna podoba"

Reference

Legenda o Brandenburških vratih

Hotel Adlon ponuja prvovrstno kakovost v opremi in storitvah. Popolna zasnova in dekoracija prostorov in zunanjosti je pri tem prav tako samoumevna kot profesionalna 24-urna sobna strežba in po želji zasebni butler. Kulinarični svet v hotelu nudi dovršeno kuharsko umetnost, od izbranega zajtrka, lastnih prefinjenih slaščičarskih dobrot do gurmanskih mojstrovin v restavraciji Lorenz Adlon.

Več o "Legenda o Brandenburških vratih"

Užitki na južnem soncu

Najpristnejši wellness in skrivnostna atmosfera: še ne tako davno so bili mnogi prebivalci Saint-Tropeza trdno prepričani, da tukaj obstajajo duhovi. Potem ko je umrl zadnji lastnik in ko je mali vlak, s katerim so se hišni gostje lahko vozili skozi bližnji pinijev gozd, opravil svojo zadnjo vožnjo, se je nekoč razkošno življenje v malem gradu umaknilo samoti na griču nad vasjo.

Več o "Užitki na južnem soncu"

Kulisa, ki jemlje dih

Počitniški svet po meri: v kompleksu Ebner's Waldhof lahko v povezavi z bogato ponudbo doživite prijeten občutek osebne skrbi za vas. Na voljo so skorajda brezmejne možnosti za preživljanje prostega časa na lastnem vadbišču za golf s šolo golfa, na plaži, travniku in terasi, lahko pa se odločite za privlačne toplice z wellnessom, lepotnimi in zdravstvenimi terapijami.

Več o "Kulisa, ki jemlje dih"