Bolnišnice in klinike

Rešitve za Bolnišnice in klinike

Higiena na vseh področjih

Močan, zanesljiv in učinkovit

Pri razvoju rešitev za pripravo predmetov v klinikah Miele Professional že več kot 50 let tesno sodeluje z medicinskimi in higienskimi strokovnjaki ter proizvajalci instrumentov. Pomemben rezultat tega sodelovanja je sistemska rešitev za kroženje instrumentov brez šibkih točk. S pomivalno-dezinfekcijskimi stroji, opremo za pranje kontejnerjev in vozičkov, sterilizatorji in dezinfektorji za vzmetnice dosežete popolne rezultate priprave in kar največjo gospodarnost na področju centralne sterilizacije. Za oddelčne kuhinje Miele Professional nudi pomivalne stroje s sistemom sveže vode z visokimi temperaturami zadnjega izpiranja in programom termične dezinfekcije za hitro higienično pomivanje. Pralni stroji Miele Professional perejo z dezinfekcijskimi programi po RKI oz. VAH. Ponujajo idealne pogoje za temeljito pripravo kužnega ali potencialno kužnega perila v bolnišnicah. Zmogljivi pralni stroji z volumnom bobna od 160 do 320 l omogočajo na vseh področjih optimalno prostorsko ločitev na nečisto in čisto stran, so podvrženi predpisu o preprečevanju nesreč BGR 500* in so zelo pomembni v okoljih, kjer poteka higienska priprava problematičnega perila.

Več o "Higiena na vseh področjih"Velja samo za Nemčijo

Reference

Kompetenčni center za humano medicino

V službi pacienta in znanosti: medicinski center AMC je nastal z združitvijo dveh stoletnih univerzitetnih klinik, Binnengasthuis in Wilhelmina Gasthuis, z medicinsko fakulteto amsterdamske univerze. Tako je bil postavljen ključni temelj za uspešno kombinacijo nege pacientov, znanstvenih raziskav in medicinskega izobraževanja.

Več o "Kompetenčni center za humano medicino"

Vrhunska storitev v službi ljudi

AZ Jan Palfijn Gent se lahko opira na edinstveno, skoraj osemstoletno zgodovino. Bolnišnica, ki izhaja iz bolnice za ubožne, ustanovljene leta 1228, danes predstavlja sodobni center za osnovno in vrhunsko medicinsko oskrbo.

Več o "Vrhunska storitev v službi ljudi"

Sodobna medicina in globoko prepričanje

"You Belive, We Care" se glasi vodilo seulske bolnišnice St. Mary's Hospital. Medicina vrhunskega razreda se tu združi z globoko občutenim spoštovanjem življenja. Posledično so pacienti deležni celovite oskrbe, ki je zgledna v vseh pogledih.

Več o "Sodobna medicina in globoko prepričanje"