Ko je običajen gospodinjski vsakdan presežen

Ko se družina širi, kupi perila in posode pa postajajo vse večji, lahko potrebe hitro presežejo zmogljivost gospodinjskih strojev. V tem primeru težave optimalno rešijo pralni stroji serije mali velikani in pomivalni stroji ProfiLine. S svojo profesionalno tehniko, posebnimi programi in izjemno kratkim trajanjem programov v najkrajšem času poskrbijo za čisto perilo in sijočo posodo.
Mali velikani za velike kupe domačega perila
Miele že 30 let proizvaja in prodaja svoje „male velikane“. Velikanska zmogljivost, zapakirana v majhno ohišje – mali velikani so izjemno zmogljivi pomočniki.

Mali velikani se odlikujejo s trpežno konstrukcijo, gospodarno pralno tehniko, preprostim upravljanjem in dolgo življenjsko dobo. Posebej ojačane komponente, kot so blažilniki in tesnila, omogočajo izjemno veliko število delovnih ur.

Mali velikani že desetletja prepričajo s svojo vsestransko uporabnostjo, majhnimi stroški vzdrževanja in veliko prilagodljivostjo individualnim potrebam strank.

Za velike družine ali gospodinjsko uporabo je zanimiva predvsem edinstvena združitev profesionalnega in gospodinjskega pralnega stroja. Profesionalni časi trajanja pranja in profesionalna konstrukcija stroja so združeni z udobjem, preprosto uporabo in programi gospodinjskega pralnega stroja.
Oprema je odvisna od modela. – Slike so zgolj primeri in služijo pojasnilu