Tukaj se dobro počutijo celo spalne vreče

Pralni in sušilni stroji ponujajo številne prednosti tako za uporabnike kot tudi za upravljavce. Zaradi kratkih časov trajanja programov je treba na primer za enake potrebe nabaviti manj strojev – idealno tudi tam, kjer ni dovolj prostora za več strojev. V takšnem primeru je postavitev v pralno-sušilni stolp še posebno praktična. Kratki postopki pranja in priključek na toplo vodo pri tem bistveno znižajo stroške za energijo.
Mali velikani v kampih
Kampi imajo prav posebne zahteve. Kosi perila in stopnja umazanosti so lahko prav tako različni kot gostje sami.

Mali velikani so neizprosni do madežev in nudijo popolno rešitev za hitro, temeljito in nežno nego perila v kampih in počitniških kompleksih.

Upravljanje v izbranem jeziku, uporabniku prijazni sistemi plačevanja, obsežna izbira programov – od standardnih gospodinjskih programov do posebnih programov za športna oblačila – poskrbijo za zadovoljstvo vaših gostov.
Za 50 % krajše trajanje programov
Čista moč: vaše perilo je oprano že v 49 minutah, 85 minut pa mali velikani potrebujejo, da perilo operejo in posušijo.

Te kratke čase trajanja programov omogočajo priključek na toplo vodo in trifazni tok ter velika moč gretja.

Perilo je tako hitro spet na voljo in skupno lahko operete več perila na dan.
100 % večja moč in kapaciteta
V nasprotju z gospodinjskimi aparati so mali velikani preizkušeni na 30.000 in ne na 10.000 delovnih ur.

Njihov volumen bobna, ki znaša 59 litrov, ustreza teži polnjenja 7 do 8 kg pri gospodinjskih strojih in tako nudi dosti več prostora.

Mali velikani so zato idealna rešitev za vse, pri katerih se vsakodnevno nabira več perila kot v običajnem gospodinjstvu.
Za 100 % daljša življenjska doba
Mali velikan v svoji celotni življenjski dobi opravi z velikanskim kupom perila, ki tehta kar 198 ton. To je šestkrat toliko perila, kot ga pripravi gospodinjski stroj.

Zelo kakovostni materiali, ojačani blažilniki in trpežno uležajenje bobna skrbijo za veliko obremenljivost in dolgotrajno vrednost v trdem pralnem vsakdanu.

Poleg tega v malih velikanih utripa zmogljivo srce: asinhronski motor s frekvenčnim pretvornikom omogoča počasen zagon v začetni fazi ter tih in miren tek tudi pri visokem številu vrtljajev.
Oprema je odvisna od modela. – Slike so zgolj primeri in služijo pojasnilu