Za najrazličnejše vrste perila

Naj gre za džins, posteljno perilo, svilene bluze ali brisače – perilo stanovalcev je tako raznoliko kot oni sami. Preprosto izbiranje posebnih programov in kratki časi trajanja zagotavljajo brezhibne rezultate in hitro razpoložljivost strojev za naslednjo šaržo perila. V kombinaciji s plačilnimi sistemi in dozirnimi napravami izdelki Miele Professional nudijo pravo dodano vrednost za vaše najemnike.
appWash PAY: za vas opravljamo obračune
Ali upravljate pralnico? V študentskem domu ali večstanovanjski hiši?
S sistemom appWash PAY bo tudi ta prostor vstopil v čas digitalizacije.Z aplikacijo „appWash by Miele“ lahko vaši uporabniki udobno rezervirajo stroje in plačajo njihovo uporabo prek spleta – s kreditno kartico, PayPalom ali SEPA nalogom.V spletnem portalu „appWash connect“ imate pregled nad stroji v vseh vaših pralnicah – vedno in povsod.
Mi poskrbimo za aplikacije, damo na voljo različne metode plačila, vašim uporabnikom obračunamo storitve in vam ob koncu meseca nakažemo vaše prihodke.
appWash RELAX: upravljamo vaše pralnice
Se želite osredotočiti na svoje osrednje kompetence? Se vam zdi, da pralnica preprosto predstavlja zgolj delo?
S sistemom appWash RELAX nam v celoti prepustite dejavnost.
Za vse poskrbimo mi – od strojev do aplikacije „appWash by Miele“ za uporabnike. Tako se povsem izognete investiciji ter tekočim stroškom za vzdrževanje in servis.
Storitve obračunavamo neposredno uporabnikom in poskrbimo za vse potrebno.
Oprema je odvisna od modela. – Slike so zgolj primeri in služijo pojasnilu