Hoteli, penzioni, gostišča

Vselej negovano perilo in bleščeča posoda

Vsak dan znova morate izkazovati svojo popolno profesionalnost. Tako pri ekonomskih odločitvah kot tudi pri povsem praktičnem prizadevanju za negovano gostoljubnost. Čistoča in higiena brez kompromisov sta pri tem osnova. Pogoj za to je, da v ozadju nemoteno potekajo postopki priprave kozarcev in posode v kuhinji in območju bara, vendar tudi procesi za nego perila. Miele Professional si je pridobil zavidanja vreden ugled tako na področju pomivanja posode kot nege perila.
Zablestite z znamko Miele Professional
Ponudite svojim gostom popolno gostoljubnost s stroji PG 8058 BRILLIANT znamke Miele Professional. Strokovnjak za kozarce in jedilni pribor je zdaj na voljo s sistemom za popolno ali delno razsoljevanje vode.
Poleg brezhibnega pomivanja kozarcev in pribora, pri katerem je vsako dodatno ročno poliranje odveč, je PG 8058 BRILLIANT zelo primeren tudi za pomivanje posode.
Zaradi fleksibilnih možnosti uporabe je stroj znan tudi pod imenom "vsestranski talent".
Edinstveni sistem pomivanja s svežo vodo
Mielejev sistem pomivanja s svežo vodo, ki zamenja vodo med posameznimi fazami programa, zagotavlja stalno visoko kakovost pomivanja skozi celotno uporabno dobo stroja kot noben drug sistem pomivanja.

Prehodni pomivalni stroji Miele z rezervoarjem
Popolno pomita posoda in jedilni pribor pri bistveno manjših stroških za energijo: to omogočajo novi prehodni pomivalni stroji z rezervoarjem znamke Miele Professional. Štiri standardne in štiri dodatne "eko" različice so opremljene z novim sistemom pomivanja in filtracije ter z vseh vidikov omogočajo varovanje naravnih virov – na primer prvič z rekuperacijo toplote. Tu se prepletajo varčnejša uporaba energije, kratko trajanje programov in najboljši rezultati pomivanja.

Štiri različice "eko" v liniji modelov "PG 8172" so opremljene s toplotnim izmenjevalnikom za odpadni zrak. Tako lahko dodatno prihranijo do 20 odstotkov stroškov za električno energijo. S takšnim varčevalnim potencialom se lahko oprema "eko" amortizira že v roku treh let. Različice "eko" poleg tega poskrbijo, da v okolico izhaja manj vročega zraka, zato je ozračje v prostoru občutno boljše.
Priprava vode – za popolne rezultate pomivanja
Za rezultat pomivanja kozarcev in pribora je odločilna sestava vode. Vodovodna voda je načeloma dobre kakovosti, vendar pa je kemijska sestava različna.

Snovi, ki tvorijo trdoto vode, npr. kalcijeve in magnezijeve soli, na kozarcih in priboru pustijo nezaželene proge in madeže vodnega kamna. Za optimalne rezultate je zato načeloma priporočljiva uporaba delno ali povsem razsoljene vode.

Rezultat so bleščeči kozarci in pribor brez madežev – povsem brez poliranja!
Delno in popolno razsoljevanje
Delno razsoljevanje:
Pri delnem razsoljevanju se iz vode odvzamejo sestavine, ki povzročajo obloge vodnega kamna. Z ionsko izmenjavo se zmanjša vsebnost soli v vodi. Rezultat: pomita posoda skoraj povsem brez ostankov.

Popolno razsoljevanje:
Pri popolnem razsoljevanju se iz vode odvzamejo vse soli in minerali. Vsebnost soli v vodi se približa ničli. Na pomitih kozarcih in priboru ni nobenih ostankov. Naknadno poliranje ni več potrebno.
Oprema je odvisna od modela. – Slike so zgolj primeri in služijo pojasnilu