Iskanje
Brezplačna dostava za naročila nad 75 €

Pralni stroji


16 Izdelkov

Potrebujete pomoč pri iskanju pravega aparata?

Svetovalec za nakup

Več informacij o kategoriji

Preberi več

Rešite težave, še preden ugotovite, da jih sploh imate – z inteligentno zasnovanimi pralnimi stroji Miele. Elegantni in zadržani v popolni belini združujejo ekskluzivne oblikovne značilnosti in vrhunsko kakovost konstrukcije, preizkušeno za 20 let povprečne uporabe (Več informacij: miele.si/20let).

Ste kdaj v dvomih, koliko pralnega sredstva dodati v pralni stroj? Morda niste prepričani, katere vrste perila so primerne za določen program pranja, ali pa ne veste, koliko energije porabi program? Pralni stroji Miele, pri katerih je v ospredju inovativna tehnologija, so zasnovani za preprosto pranje, da se vi lahko posvetite stvarem, ki so resnično pomembne.

Miele AutoDos avtomatsko dozira optimalno količino pralnega sredstva, zato vam ne bo treba nikoli več skrbeti, ali ste ga uporabili preveč ali premalo. S posebnimi programi za volno, svilo, puh, sintetiko, zavese in športno obutev (če naštejemo samo nekatere) ni več vprašanje, kaj lahko operete in česa ne morete. Z natančnimi povratnimi informacijami o porabi po vsakem pranju in najvišjo oceno učinkovitosti ne boste nikoli negotovi glede vpliva posameznega postopka pranja na okolje in vašo denarnico. Poenostavite nego svojega perila z znamko Miele – s pralnimi stroji, ki so zasnovani po vaši meri.






  • 1.Vse cene izdelkov vključujejo 22 % DDV.

Pridržujemo si pravico do tehničnih sprememb; ne prevzemamo odgovornosti za točnost zagotovljenih informacij.