Miele CulinArt Gourmet

Akcijska ponudba pečic CulinArt Gourmet

Najboljše v kulinarični popolnosti.

Če se odločite za nakup vgradne pečice Miele CulinArt Gourmet, vam podarimo kupon za pekač Miele Gourmet.
Izbirate lahko med pekačem Gourmet HUB 5000-M in pekačem Gourmet za indukcijo HUB 5001-M.

Pekač Gourmet HUB 5000-MPekač Gourmet za indukcijo HUB 5001-M

Pomembne značilnosti

Peka s paro – popoln način delovanja za vse vrste jedi

V preteklosti je popoln kruh in žemljice spekel samo pek. Zdaj jih lahko tudi vi: s pečico Miele in funkcijo Peka s paro. Večja vlažnost v pečici optimizira peko različnih živil: mehak, čudovito dišeč kruh s sijočo, hrustljavo skorjo; žemljice in rogljički kot pri krajevnem peku; sočno, mehko meso z lepo zapečeno skorjo; popolno pečen narastek, slastni sufleji in še veliko več.

Več kot 20 avtomatskih programov – kuhanje in peka brez stresa in z zagotovljenim uspehom

Z elektronsko nadzorovanimi programi za več kot 20 različnih vrst živil lahko vsakič pripravite slastno pečenko in spečete popolno pecivo ali kruh. Nastavitev načina delovanja ni potrebna, prav tako izbira temperature ali trajanja priprave. Določite lahko na primer celo stopnjo kuhanja in zapečenosti mesa, ki vam najbolj ustrezata.

PerfectClean*

Otročje lahko čiščenje: Veliko sestavnih delov vaše pečice Miele, npr. notranjost pečice, pekači in rešetke, je opremljenih s patentirano prevleko z edinstvenimi lastnostmi proti prijemanju. Tako lahko tudi trdovratno umazanijo brez truda odstranite z malo sredstva za pomivanje in gobasto krpo.

Pirolitično čiščenje*

Piroliza je samodejno čiščenje notranjosti pečice pri visokih temperaturah. Dolgotrajno čiščenje in agresivna čistilna sredstva so zato preteklost. Ker pri pirolitičnem čiščenju vsi ostanki hrane razpadejo v pepel, se popolnoma odluščijo od površine v notranjosti pečice. Za porabo energije velja: tako velika, kot je potrebno, vendar tako majhna, kot je le mogoče.

PyroFit*

Ker so stranska vodila, rešetke za peko in pečenje ter vodila FlexiClip oplemeniteni s prevleko Pyrofit, so po vsaki pirolizi bleščeče čisti. Opremo s to prevleko lahko namreč med postopkom pirolize pustite v pečici – tako se skupaj z notranjostjo pečice avtomatsko očisti.

*) Odvisno od modela

Izdelki

Paket opreme

Samo za omejeno obdobje – priložen kupon za pekač Miele Gourmet HUB 5000-M, vrednosti 198 EUR ali pekač Miele Gourmet za indukcijo HUB 5001-M, v vrednosti 282 EUR!

Pekač Miele Gourmet – popoln za pečenje mesa in gratiniranje jedi

Pekač Gourmet je idealen za pripravo jedi v pečici in na kuhalni plošči. Primeren je za vse vrste kuhalnih plošč – seveda tudi za indukcijske.

Luknjičasti pekač Gourmet – popoln za kruh in žemljice

Uporaba luknjičastega pekača Gourmet skupaj z načinom delovanja Peka s paro zagotavlja popolne rezultate. Drobne luknjice omogočajo optimalno porazdelitev toplote. Tako dosežemo enakomerno porjavenje, zlasti na spodnji strani živila, ki se peče. Idealno za peko žemljic s hrustljavo skorjico ali okusnega peciva. Hrustljava pica, pečen krompirček ali suho sadje – popolni z luknjičastim pekačem Gourmet.

Teleskopska vodila FlexiClip – ergonomična, varna in v celoti izvlečna

Teleskopska vodila omogočajo, da vse vrste pekačev, vključno s pekačem Gourmet, izvlečete iz pečice in jih varno zadržite v želenem položaju. To je praktično za zalivanje pečenk ali obračanje živil zunaj pečice, ne da bi se opekli na vročih površinah notranjosti pečice. Vodila lahko uporabite na vseh nivojih vstavljanja.

Navodila za unovčenje

Unovčenje kode – povsem preprosto!

Kupon za brezplačni paket opreme je priložen embalaži vaše pečice Miele CulinArt Gourmet (H 6267 B in H 6267 BP). Izbirate lahko med pekačem Gourmet HUB 5000-M in pekačem Gourmet za indukcijo HUB 5001-M.

 1. Obiščite našo spletno prodajalno Miele, s klikom na rdeči gumb "Pekač Gourmet HUB 5000-M" ali "Pekač Gourmet za indukcijo HUB 5001-M".
 2. Če niste registrirani uporabnik, se registrirajte.
 3. Predno zaključite nakup, vnesite številko kode kupona (vnesite kodo natanko tako, kot je zapisana na vavčerju - z velikimi tiskanimi črkami) in nato potrdite svoj nakup.
 4. V najkrajšem možnem času boste po pošti prejeli svoje naročilo, brez stroška poštnine.

Aktivnost traja od 1. 4. 2018 do 30. 4. 2019. Kupon lahko unovčite do 31. 12. 2019.

 

 

Pogoji

Kupon za brezplačni pekač Miele Gourmet je priložen pečici Miele CulinArt Gourmet.

Podrobnosti
Ponudba podjetja Miele Slovenija

 • Ponudba velja samo ob nakupu pečice Miele CulinArt Gourmet (H 6267 B in H 6267 BP).
 • Kupona ni mogoče zamenjati za gotovino.
 • Samo en kupon na naročilo.
 • Kupona ni mogoče kombinirati z drugimi akcijami.
 • Prodaja kupona ni dovoljena.
 • Kupon lahko uveljavite samo v spletni prodajalni Miele.
 • Promocija traja od 1. aprila 2018 do 30. aprila 2019. 
 • Kupon lahko uveljavite v spletni prodajalni Miele do 31. 12. 2019.

 

Modeli, vključeni v akcijo

Brezplačni pekač  Miele Gourmet je na voljo le za izbrane modele. Za več informacij kliknite na zgornji zavihek Izdelki.