Miele à la carte

Miele à la carte

Kulinarika

Cel svet kulinarike z nekaj kliki: portreti vrhunskih kuharjev, delo v kuhinji – korak za korakom, odlične kuharske knjige in knjige nasvetov, napete zgodbe o hrani in pijači ter najnovejši trendi na področju kuhinje, barov in vinskih kleti – to je »Miele à la carte«.

Kulinarični Trendi Tunedin - stock.adobe.com

Kulinarični trendi

Uživanje hrane in pijače združuje – ljudi, narode in generacije. Tukaj vam ponujamo nove, informativne in zabavne vsebine na temo hrane in pijače, kuhanja in uživanja hrane.

Več
Rezepte Adobe Stock

Recepti

Od jegulje do suhih sliv, od sladkega do pikantnega, od preprostega do zahtevnega – preko 1000 receptov, ki zanesljivo uspejo, vas spremlja skozi dan.

Več
Getränke

Pijače

Kaj je pravzaprav Brunello? Kaj odlikuje portugalsko vino »vinho verde«? Kateri koktajl je primeren kot aperitiv? Dovolite, da vam pojasnimo.

Več
Küchenpraxis

Delo v kuhinji

Kuhanje je zabavno! To drži predvsem, če tehnika deluje in če so izdelki prvovrstne kakovosti. Tukaj vas bomo obvestili o vsem, kar kuhanje naredi enostavnejše in zagotavlja, da v njem uživate.

Več
Kochbücher und Ratgeber

Kuharske knjige/knjige nasvetov

Z recepti iz Mielejevih kuharskih knjig in knjig nasvetov, ki so posebej prilagojeni funkcijam aparatov Miele, se najbolj čuten hobi na svetu spremeni v čisto zabavo!

Več
Kontakt

Kontakt

Spoznajte naše vrhunske kuharje »osebno« in odkrijte nasvete in zvijače profesionalnih kuharjev.

Več