Kuharske knjige/knjige nasvetov

Težko bi rekli, da se družina kje drugje tako pogosto zbere kot prav za jedilno mizo. Tudi veselo ali slovesno druženje s prijatelji in znanci skoraj vedno spremljajo okusni prigrizki. Pri tem, da ljudje uživajo v dobri družbi, ima bistveno vlogo tudi hrana. Slastne pečenke, sladki in pikantni namazi za kruh ali okusne jedi iz parne pečice, ki vsebujejo le malo kalorij – z recepti iz Mielejevih kuharskih knjig in knjig nasvetov, ki so posebej prilagojeni funkcijam aparatov Miele, se najbolj čuten hobi na svetu spremeni v čisto zabavo!

Nasveti in namigi: V priročnih Mielejevih knjigah nasvetov boste našli koristna priporočila o kuhinjskih napah, peki s paro in pomivanju.

Pečenje in kuhanje s pečico Miele

Pečenje mesnih jedi, peka slastnega peciva, priprava kuhanih jedi – in to vse v pečici?

Zakaj pa ne! Nova generacija pečic je tehnično tako dovršena in prilagojena na vse potrebe sodobnega gospodinjstva, da je ravnanje z njo nadvse enostavno, rezultati pa so vedno popolni. Kar se je v profesionalnih kuhinjah že zdavnaj izkazalo, lahko zdaj uporablja vsakdo: najmodernejši aparati odpirajo navdušenim ljubiteljskim kuharjem povsem nove možnosti kuhanja na način, v katerega jih uvajajo profesionalci. Z namenom, da bi vam to še lažje uspelo, vam ta knjiga ponuja preko 130 receptov, ki ne upoštevajo samo celotnega spektra tehničnih funkcij pečic, temveč so tudi tako izvirni in kreativni, da vam bodo zanesljivo prinesli dobrodošlo spremembo v vsakdanje kuhanje.

Kuharska knjiga