EcoLine

Izjemna učinkovitost. Majhna poraba.

Novi sesalnik Miele z izboljšano učinkovitostjo.

Mielejevi sesalniki EcoLine so zdaj še varčnejši: z novimi motorji Power Efficiency so ti modeli izredno močni in obenem varčni, saj se odlikujejo s povečano energijsko učinkovitostjo.

EcoLine modeli

Pomembne značilnosti

EU Energielabel

Zakaj energijska nalepka EU?

Energijska nalepka je bila uvedena skupaj z evropsko regulativo za sesalnike, da bi zmanjšali porabo energije v Evropi in da bi bila učinkovitost aparatov transparentnejša za potrošnike. To bo pripomoglo tudi k varovanju okolja. 


Od septembra 2017 je nazivna moč sesalnikov omejena na 900 W.

c3_ecoline_feature1

Higiena – čistoča za dobro počutje

Izvrstna učinkovitost filtracije, ki jo nudijo sesalniki Miele, je rezultat večstopenjskega filtrskega sistema. Tega sestavljajo inovativna vrečka za prah 4D AirClean, filter za zaščito motorja in Mielejev filter za izhodni zrak. Skupno delovanje teh sestavnih delov zagotavlja filtriranje več kot 99,9 % drobnega prahu*.

c3_ecoline_feature2

Kakovost Miele

Nobeno vsakdanje redno čiščenje ne more biti tako zahtevno kot Mielejev test izdelka. Preden se začne proizvodnja novega sesalnika Miele, mora ta prestati stroge obremenitvene teste in teste vzdržljivosti v naših laboratorijih.

c3_ecoline_feature3

Poln obseg pribora

Mielejevi talni sesalniki so opremljeni s tremi visokokakovostnimi standardnimi deli pribora: nastavkom za oblazinjeno pohištvo, ozkim nastavkom in sesalnim čopičem z mehkimi naravnimi ščetinami. V aparat so vgrajeni* tako, da so zaščiteni pred prahom, in so vedno pri roki.

* V skladu z EN 60312-1
** Značilnosti so odvisne od modela.

Izdelki

EcoLine products