Miele

Generacija 7000

Pečica

PEČICA GENERACIJE 7000Razvita za natančno zmogljivost

Nova definicija popolnosti.

Svetovno znana vrhunska kuharica uživa sloves perfekcionistke. Pečica generacije 7000 izpolnjuje njene zahteve – natančnost in popolnost.

INNOVATION
BREZVRVIČNI TERMOMETER
Pečeno z zanesljivo natančnostjo

Brezvrvični termometer za živila poskrbi, da je vaša jed pripravljena na edinstven način do želene središčne temperature – in se nato avtomatsko izklopi.

INNOVATION
FOODVIEW
Imejte svojo kreacijo ves čas pred očmi – ne glede na to, kje ste

Vgrajena kamera vsako minuto posname sliko vaše stvaritve v visoki ločljivosti in jo posreduje na vaš pametni telefon. Tako imate možnost, da občasno preverite stanje jedi, ki je v pečici.

INNOVATION
Peka s paro
Kuhajte kot profesionalec

Preizkusite, kako to počnejo vrhunski kuharski mojstri. Peka s paro z močnimi dodatki pare vaši pečenki podari potrebno sočnost, kruhu pa popolno skorjo.

INNOVATION
TasteControl
Poslovite se od prepečenih jedi

Z našo tehnologjio TasteControl je prepečenost jedi odslej le še preteklost. Po časovno krmiljenem času priprave se notranjost pečice takoj ohladi – za popolno pripravo ob vsaki priložnosti.

Druge inovacije Miele

Piroliza

S pirolitičnim čiščenjem se notranjost pečice maksimalno segreje, zato se ostanki pretvorijo v pepel, ki ga brez težav odstranite.

Hitro segrevanje

Svojo Pečico v trenutku spravite iz stanja mirovanja do največje zmogljivosti – popolno, kadar se mudi.

Natančnost temperature

Svoj obrok pripravite tako, kot si ga želite – in nič drugače. Ne glede na to, kam postavite živilo, temperatura v notranjosti pečice ostane povsod enaka.

„Nič ni lepšega kot servirati obrok, pri katerem je vse, kot je treba.“

HELENA RIZZO

Nova definicija popolnosti.

Odkrijte pečice generacije 7000

Bodite na tekočem

Z novicami Miele ste vedno na tekočem z novostmi – pred vsemi drugimi. Poleg tega prejemate posebne ponudbe, lahko poiščete navdih ali ideje za recepte ter še veliko drugega.