Miele

#Life Beyond OrdinaryLe če je tehnologija tako intuitivna, kreativnost lahko doživi razcvet.

Kadar človek premakne meje odličnosti in vse okrog njega poteka gladko, doseže to posebno stanje. Tedaj je vse v ravnovesju – in kreativnost ima prosto pot.

Premikanje meja mogočega – to je izziv, ki nas motivira, da dosežemo še več in gremo še za korak naprej. Ker smo želeli razviti vgradne kuhinjske aparate, ki bodo povzročili revolucijo v načinu kuhanja. Aparate, ki bodo vedeli, kaj želite – še preden boste to vedeli sami.

„Če lahko idejam pustimo prosto pot, se nam odprejo povsem nove možnosti.“
Kyle ConnaughtonVrhunski kuhar s 3 Michelinovimi zvezdicami

Umetnik sreča tri vrhunske kuharske mojstre

Da bi proslavili najbolj revolucionarno uvedbo vgradnih kuhinjskih aparatov v zgodovini našega podjetja, smo zbrali pionirje z različnih področij ustvarjanja: napredne kuhinjske tehnologije, tri svetovno priznane vrhunske kuharje in edinstvenega umetnika, ki ustvarja inovativne cvetlične inštalacije. S tem izjemnim kreativnim sodelovanjem želimo na edinstven način pokazati svojo težnjo po stalnem doseganju neobičajnega.

Vrhunski kuharji Gaggan Anand, Kyle Connaughton in Helena Rizzo so večkrat nagrajeni mojstri – z Michelinovimi zvezdicami ali prvimi mesti na seznamu „najboljših 50 restavracij na svetu“. Azuma Makoto je edinstven japonski cvetlični umetnik, ki je po vsem svetu znan po svojih osupljivih cvetličnih skulpturah. Skupaj so si zadali nalogo, da odkrijejo, kako lahko novi vgradni kuhinjski aparati Miele generacije 7000 njihovo umetnost kuhanja pomagajo dvigniti na novo raven.

„Še nikoli nisem ustvaril kaj takega – in si tudi nikoli nisem mislil, da je to mogoče.“
Gaggan AnandNajboljša azijska restavracija 2015–2018

Od jedi, pripravljene v ognju in ledu, ter ujetega trenutka, ki ga je mogoče pojesti, do inštalacij, ki jih je navdihnila moč narave – štirje mojstri so s svojimi kreacijami povzdignili umetnost in kulinariko na povsem novo raven.

Generacija 7000. Naši najbolj intuitivni izdelki vseh časov.

Odkrijte najbolj revolucionarne inovacije, ki smo jih kdaj koli razvili. Pečica, ki lahko kuha brez toplote. Vgradni kuhinjski aparati, ki vas zaznavajo in lahko sodelujejo z vami. In pametne tehnologije, ki omogočajo, da so aparati povezani v omrežje. Dizajn izdelkov ni samo izredno intuitiven, temveč tudi na posebej visoki estetski ravni.

Trdno verjamemo v to, da tehnologija navdihuje kreativnost in jo lahko povzdigne na višjo raven. In ko se to zgodi, lahko vselej dosežemo popolne rezultate. To je mera predanosti, entuziazma in kakovosti, ki jih podarimo vsem svojim izdelkom.