Miele

InovacijaBistvo našega podjetja

Prava ustvarjalnost se pokaže šele, ko izstopimo iz svoje cone udobja. Ko se začnemo preizpraševati o običajnem, o normah, o že dokazanem – tedaj pridemo tja, kjer še nikoli nikogar ni bilo.

„Tehnologija ustvarja možnosti. Toda to je šele začetek.“
Dr. Markus MieleDirektor in družbenik podjetja Miele

Ponosni smo, da kot družinsko podjetje že od leta 1899 opravljamo pionirsko delo na področju proizvodnje inovativnih aparatov za podjetja in gospodinjstva. Naše podjetje je že več kot 120 let sinonim za tehnologijo, ki ne odpira le novih možnosti, ampak tudi izostri in okrepi smisel za veselje do novosti in vedno znova neti kreativnost. Naše vodilo je „Immer Besser“ – vedno boljši, ki sta ga skovala naša ustanovitelja, Carl Miele in Reinhard Zinkann. In ta nenehna želja, da bi bili vedno boljši in svoje izdelke dvignili na novo raven, se v podjetju izpolnjuje tudi danes.

Svet kuhanja. Povsem brez kompromisov.

Pri kuhanju gre za to, da imamo svobodo, saj ima naša kreativnost šele takrat povsem prosto pot. Priložnost izživeti strast brez omejitev. Z novo generacijo 7000 naša ekipa za inovacije ponuja navdih za kreativno kuhinjo. S tako izjemno tehnologijo, da se zdi kot prava čarovnija.

„Prihodnost kuhinjske tehnologije je v podpori. Tehnologija je uporabna samo, če jo potrebujemo, neodvisno od predznanja in sposobnosti posameznika.“
Andreas EnslinVodja Mielejevega centra za dizajn

Smo predani inženirji in zanesljivi partnerji, ki ustvarjamo tehnologijo, ki je vedno korak naprej. Več kot 350 kuhinjskih aparatov nove generacije prinaša celo vrsto inovacij, ki odpravljajo nepotrebne prekinitve poteka dela. Zdaj je doživetje kuhanja bolj kot kadar koli doslej v vaših rokah – in dosežete lahko neslutene rezultate.

Popoln potek. Za izjemno doživetje kuhanja

Za nas popoln potek pomeni neprisiljeno, nemoteno, osredotočeno in harmonično stanje, v katerem se znajdemo, če so vsa naša zavestna dejanja osvobojena nepotrebnih stvari ali odklonov. Če nekaj poteka popolnoma gladko in človek postane eno s svojo nalogo. In se počuti tako, kot bi dosegel novo raven svobode, na kateri vse poteka intuitivno in podzavestno.

„Velik poudarek pri našem razvoju namenjamo temu, da odkrijemo, kako optimizirati tehnologijo, da bi naredila življenje preprostejše in prijetnejše.“
Dr. Reinhard ZinkannDirektor in družbenik podjetja Miele

Miele omogoča, da se osredotočimo na kuhanje, ne da bi nas pri tem zmotili nepotrebni koraki postopka. Vsako nalogo lahko opravimo intuitivno, priročno in udobno, prav nič ni več zapleteno. Popolnoma se lahko zanesete na svoje kuhinjske aparate – kot na sposobnega partnerja, s katerim vseskozi dosegate popolne rezultate.

Z novo generacijo 7000 vam želimo predati v roke tehnologijo, ki vas podpira pri vašem delu. Za neovirano doživetje kuhanja, pri katerem ne gre samo za izkušnjo, temveč tudi za veselje do postopka samega. Absolutna doslednost, skrbnost in strokovnost v dizajnu, konstrukciji in uporabi so pri tem ključnega pomena.