Kjer je doma svoboda

Naš inovativni sistem Miele@home povezuje inteligentne gospodinjske aparate v omrežje in predstavlja revolucijo v načinu upravljanja. Za več fleksibilnosti in udobja – doma in na poti.

Miele@home

Ne glede na to, ali ste doma ali na poti – na svoje gospodinjske aparate se želite zanesti. S povezavo svojih aparatov v omrežje se vam ponujajo nove možnosti, da v svoj dinamični vsakdan vnesete več udobja, kakovosti bivanja in varnosti. S funkcijami, ki so plod lastnega razvoja, mobilnim upravljanjem in novo tehnologijo povezave v omrežje vam nudimo sistem, ki vam podari novo svobodo – in vam pri tem pomaga, da svoje vsakdanje življenje načrtujete učinkovito in trajnostno: Miele@home.

Aplikacija Miele@mobile spremeni vaš pametni telefon ali tablico v udobnega gospodinjskega pomočnika.

Ves čas popoln nadzor

Z aplikacijo Miele@mobile se lahko tudi takrat, ko ste zdoma, prepričate, da je doma vse v redu. Kdaj bo perilo oprano? Ali so vrata zamrzovalne omare res zaprta? Kdaj lahko vzamem pečenko iz pečice? Vse to vam lahko pove vaš pametni telefon.

Več

Pralno sredstvo in sredstvo za izpiranje? Udobno nakupujte na spletu.

Drobne stvari v našem vsakdanu ne smejo imeti prevelike vloge. Na primer vprašanje, ali imate še dovolj pralnega sredstva za svoj stroj s sistemom TwinDos ali če se vaša zaloga tablet za pomivanje bliža koncu. Aparati vam samodejno sporočijo, kdaj je na voljo le še majhna količina potrebnih sredstev. In s funkcijo ShopConn@ct* lahko vse to udobno naročite prek spleta – s svojega pametnega telefona ali tablice.

* odvisno od modela in države

Kopel za najboljšega prijatelja? S pravim pomočnikom to ni nobena težava.

Obstajajo situacije, ko se človek z veseljem zanese na profesionalno pomoč – na primer kadar gre za popolno nego perila. Interaktivni Mielejev pomočnik vam priporoča najprimernejši program pranja. Ne glede na to, ali gre za najljubšo plišasto žival, bombažno srajco ali svilen šal, zelo ali le malo umazano perilo – z Mielejevim pomočnikom za pranje boste vedno dosegli optimalen rezultat.

Pametni dom je resnično inteligenten šele takrat, ko se tudi kuhinjska napa razume z osvetlitvijo stanovanja.

Uživajte tukaj in zdaj – na primer v družabnosti v vaši kuhinji. S funkcijo SuperVision imate namreč status svojih aparatov vedno pod nadzorom, ne da bi morali poseči po svojem pametnem telefonu – povsem nevpadljivo na prikazovalniku kuhinjskega aparata.

VEČ

Odlična preglednost

Vklopljen kavni avtomat, odgrnjene žaluzije: vaši aparati Miele v pametnem domu vedo, kako se začne dober dan.

SmartStart ljubi sonce

Vaši aparati s funkcijo SmartStart* avtomatsko uporabljajo energijo takrat, ko je najcenejša. Naj bo to vaša lastna solarna naprava ali pa čas, ko je tarifa za električno energijo v omrežju najnižja. Na ta način ne varujete le okolja, ampak skrbite tudi za svoj gospodinjski proračun.

* odvisno od modela

VEČ

S premišljenimi partnerskimi rešitvami lahko povezljive aparate Miele vključite v obstoječi sistem pametnega doma. Tako lahko uživate v učinkovitosti in udobju celovite povezanosti vseh komponent v hiši.

In po zaslugi sistema WiFiConn@ct lahko preprosto uporabite obstoječe WLAN-omrežje s tehnologijo, ki jo dobro poznate.

Morda vas zanima tudi

Zaupajte strojem Miele W1 s sistemom TwinDos.

Naj bo vse v najboljših rokah. Miele. Za vse, kar vam je pomembno.

Zaupajte novim pomivalnim strojem G 6000 EcoFlex.

Bleščeče čista posoda v samo 58 minutah. Miele. Za vse, kar vam je pomembno.