Raznolikost za vsak okus.

Parna pečica Miele DG 6001 GourmetStar: zdaj lahko pripravite vse jedi, od predjedi do deserta, posebej nežno in okusno – in to po posebno privlačni ceni.

Raznolikost okusov – po ugodni ceni.

Naj gre za ribo ali meso, zelenjavo ali sadje – izbor živil, ki jih lahko nežno pripravite v parni pečici DG 6001 GourmetStar, je resnično bogat. Ta pečica je tudi dragocen pomočnik pri odtajevanju, blanširanju ali vkuhavanju.

Vendar pa parna pečica Miele DG 6001 GourmetStar ni prijazna samo do dragocenih sestavin živil. Izkoristite našo najugodnejšo ponudbo za ceno 799 € in se prepričajte o prednostih kuhanja v pari povsem brez tveganja – z našo garancijo vračila kupnine!

Nakup brez tveganja – z garancijo vračila kupnine

Zdaj lahko to parno pečico brez obveznosti preizkušate 30 dni v domači kuhinji. Če ne boste zadovoljni, se lahko na telefonski številki servisne službe v roku 30 dni od datuma nakupa dogovorite za vračilo aparata. Podrobnejše informacije lahko dobite pri trgovcih, ki sodelujejo v akciji.

Akcija traja do 31.12.2017 (zadnji datum nakupa) in velja samo za aparate, kupljene v Sloveniji. Izplačilo vračila kupnine se lahko izvede samo na račune v Sloveniji.

Morda vas zanima tudi

Miele GourmetStar

Najboljši akcijski model

Odkrijte novo svobodo pri kuhanju. Miele kuhalna plošča TwoInOne.

Neoviran pogled na lepe stvari v življenju! Kuhalna plošča in napa, popolno združeni v enem aparatu. Miele. Za vse, kar vam je pomembno.