Zaupajte novim pomivalnim strojem G 6000 EcoFlex.

Bleščeče čista posoda v samo 58 minutah.
Miele. Za vse, kar vam je pomembno. 

Pomaknite se naprej in preberite več

Tako preprosto, tako hitro

V družinskem življenju je vse odvisno od učinkovite časovne usklajenosti. Program QuickPowerWash posodo pomije v samo 58 minutah. Popolno, saj tako lahko najbolje izkoristite vsako priložnost.

Novo: tehnologija QuickPowerWash

Z novim programom pomivanja QuickPowerWash in s tabletami Miele UltraTabs Multi, ki so mu natančno prilagojene in imajo krajši čas raztapljanja, bo vaša posoda optimalno pomita in posušena. V najkrajšem času in z najboljšo učinkovitostjo pomivanja A.*

* Najboljši razred učinkovitosti pomivanja A v manj kot eni uri s tabletami Miele UltraTabs Multi. Potrditev organizacije TÜV Porenje: »Izmerjeni indeks učinkovitosti pomivanja programa QuickPowerWash v povezavi s tabletami Miele UltraTabs Multi, ki znaša 1,14, ustreza najboljšemu možnemu razredu učinkovitosti pomivanja A (referenčni stroj testiran s pomivalnim sredstvom IEC tipa B).«

Lepše udobje

Pri modelih s funkcijo Knock2open se vrata odprejo kot po čarovniji. Zaradi dizajna brez ročajev je to videti še posebej elegantno. Preprosto dvakrat potrkajte na sprednjo stranico – in že se pomivalni stroj avtomatsko in super udobno odpre.

Pomirjujoče: v pomivalnem stroju Miele se nič ne razbije. Tudi najobčutljivejša posoda je stabilno nameščena. Tako Luka zanesljivo dobi nazaj svojo skodelico. 

Optimalno mesto za vsak kos pribora

Želite v 3D-predal za jedilni pribor + vložiti tudi metlico za stepanje in zajemalko? S strojem Miele G 6000 EcoFlex brez težav!

Fleksibilen kot skupno življenje

Vlaganje posode povsem po vaših željah: fleksibilna zasnova košar strojev G 6000 EcoFlex vam nudi celovito podporo.

Prikaži več informacij

Fleksibilen kot skupno življenje

Zložljive vrste zatičev ali nastavljiva zgornja košara: za vsak kos posode lahko najdete optimalno mesto. Svojemu pomivalnemu stroju Miele lahko zaupate celo svojo najljubšo posodo.

Prikaži manj informacij

Brezhibno čisto

Pomivalni stroj G 6000 EcoFlex nudi zanesljivo zaščito tudi občutljivim vinskim kozarcem.

Prikaži več informacij

Brezhibno čisto

Za to poskrbi novo nastavljivo držalo za kozarce FlexCare v spodnji košari. Z mehko silikonsko blazinico zagotavlja posebej varno namestitev za kozarce. Tako prepreči udarce in kozarci
ostanejo sijoče lepi. Poleg tega držalo nudi popoln prostor za skodelice. Vozličasta struktura skrbi za stabilno namestitev in preprečuje, da bi skodelice zdrsnile.

Prikaži manj informacij

Praktični pomočniki

Le kdo ni vesel pomoči pri vlaganju posode v pomivalni stroj?

Prikaži več informacij

Praktični pomočniki

Z rumenimi oznakami in simboli FlexAssist se pri nameščanju posode zelo hitro znajdete. Ti vam namreč kažejo, kateri elementi so fleksibilni. Tako lahko za vsak kos posode poiščete najboljše mesto.

Prikaži manj informacij

Bleščeče čista posoda v samo 58 minutah

5 8 min

Najboljša učinkovitost pomivanja A v manj kot eni uri v programu QuickPowerWash in s tabletami UltraTabs Multi. To je potrdila tudi organizacija TÜV Porenje v svojem poročilu*.

* Potrditev organizacije TÜV Porenje: »Izmerjeni indeks učinkovitosti pomivanja programa QuickPowerWash v povezavi s tabletami Miele UltraTabs Multi, ki znaša 1,14, ustreza najboljšemu možnemu razredu učinkovitosti pomivanja
A (referenčni stroj testiran s pomivalnim sredstvom IEC tipa B).«

Zadostuje en sam pogled na aplikacijo Miele@mobile: tako takoj veste, kdaj je program pomivanja končan.

Resnično hitro

Vse na dosegu roke

S pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom: z aplikacijo Miele@mobile imate svoj pomivalni stroj vedno pod nadzorom. Ne glede na to, ali sedite za pisalno mizo ali ste zleknjeni na kavču.

Prikaži več informacij

Vse na dosegu roke

Poleg tega aplikacija udobno izpolnjuje vaše želje in navodila, npr. prikličete lahko status pomivalnega stroja, ga upravljate na daljavo ali naročite tablete. To pa je lahko zabava za celo družino.

Prikaži manj informacij

Nova najboljša vrednost

Z energijsko učinkovitostjo A+++ – 20 %* je Mielejeva skrb za trajnost neprekosljiva. Tako dan za dnem varčujete pri porabi.

* Za 20 % varčnejši od mejne vrednosti razreda energijske učinkovitosti A+++

Osvežujoče čisto

Varčen kot še nikoli doslej pa je pomivalni stroj Miele tudi pri porabi vode.

Prikaži več informacij

Osvežujoče čisto

Posoda se pomiva izključno s svežo vodo. Dejstvo, da stroj temeljito in higienično pomije posodo že s 6,5 litra vode (nekateri modeli), vzbuja dober občutek.

Prikaži manj informacij

Svež veter za posodo

Vse popolnoma suho: ko je program pomivanja končan, se vrata avtomatsko odprejo za režo. Kaj več bi si sploh lahko še želeli?

Prikaži več informacij

Svež veter za posodo

Tako pride svež zrak do posode in topel, vlažen zrak lahko izhaja iz stroja. Patentirano sušenje AutoOpen je idealno tudi za kozarce in plastične kose posode, saj naknadno sušenje ni potrebno.

* DE102007008950B4, EP2120671B1

Prikaži manj informacij

Popolna časovna usklajenost! Po 58 minutah je vse spet bleščeče čisto in zvesti prijatelji so pripravljeni na nove skupne dogodivščine.

Morda vas zanima tudi

Zaupajte strojem Miele W1 s sistemom TwinDos.

Naj bo vse v najboljših rokah. Miele. Za vse, kar vam je pomembno.