Tukaj si lahko ogledate naše nove stroje Benchmark.

Na izdelke

Prava inovacija za pranje perila.

ŠTEVILNE DOBRE IDEJE POSTAVLJAJO EDINSTVENO MERILO

Inovativni pralni stroji Miele Professional PERFORMANCE in PERFORMANCE PLUS za 10 do 20 kg perila postavljajo še nikoli dosežena merila. Odločite se za čisto prednost!

Kako z geometrijo varčujemo z naravnimi viri?

Inovativna lužna posoda
Z novo geometrijo lužne posode se energetski viri zelo učinkovito uporabijo. To pa ne prinaša številnih koristi samo okolju, temveč imate korist tudi vi, saj z majhno porabo prihranite pri stroških!

Manj vode, manj elektrike, manjši stroški

Dodatna učinkovitost

Pralni stroji PW 811, PW 814 in PW 818 PERFORMANCE PLUS v programu „Pisano perilo 60 °C“ porabijo do 20 % manj vode in do 30 % manj energije kot predhodna generacija! S tem pridobite občutne prihranke in zelo kratko amortizacijsko dobo.

Kako naredimo nežen dež?

Satasti boben 2.0

S pomočjo zajemalnih reber se perilo od zgoraj intenzivno in hitro premoči z vodo. Posebna struktura patentiranega satastega bobna 2.0 pri tem omogoča, da perilo nežno drsi po vodnem filmu. Vaše perilo ne more biti nikjer deležno nežnejšega ravnanja!

Kako dosežemo udobje s pritiskom na gumb?

Avtomatsko zapiralo vrat, premer vrat 415 mm

Pri ekskluzivnem zapiralu vrat OneFingerTouch je udobje zgolj prstna vaja: rahel pritisk zadostuje, da se velika vrata s premerom 415 mm zaprejo. Ob zagonu programa se vrata samodejno zaklenejo in se po koncu programa avtomatsko ponovno odklenejo. Povsem preprosto in ergonomsko.

V miru je moč

Učinkovit sistem blaženja

Visoko učinkovit sistem blažilnikov z dvema med seboj neodvisnima vzmetema in dodatni blažilniki udarcev tudi pri visokem številu vrtljajev centrifuge kar se da zmanjšajo vibracije, ki delujejo na podlago, s čimer poskrbijo za izjemno miren tek pralnega stroja.

KAKO UČINKOVITOST PRIVEDEMO DO SKRAJNE ZMOGLJIVOSTI?

Nove serije pralnih strojev so sinonim za profesionalno zmogljivost pranja in učinkovito gospodarnost na najvišji ravni.

Kratko trajanje programov

S trajanjem pranja samo 45 minut v programu „Pisano perilo 60 °C“ pri priključku na toplo vodo lahko stroji PERFORMANCE PLUS vsak delovni dan operejo velike količine perila.

Velika učinkovitost ožemanja

Ožemanje z zelo visokim faktorjem g omogoča, da preostala vlaga v perilu pade na minimalno vrednost. Krajši proces sušenja prihrani dragoceno energijo.

NAJBOLJŠA V SVOJEM RAZREDU ZA VSAKO DELOVNO NALOGO

Hoteli in restavracije

Optimalno pranje in nega perila v hotelirstvu in gostinstvu spada k programu dobrega počutja. Pralni stroji PERFORMANCE in PERFORMANCE PLUS se spoznajo na kakovostno posteljnino, prijetno mehke brisače ali brezhibno čiste prte.

Domovi za ostarele in negovalne ustanove

Pralni stroji PERFORMANCE PLUS suvereno izpolnjujejo stroge higienske zahteve v domovih za ostarele in negovalnih ustanovah. Poleg zanesljive dezinfekcije so pralni stroji tudi sinonim za popolno pranje in nego perila.

Čiščenje zgradb